Sport
PRIJELAZNI ROK

Za Mileta i Antu nema pravih ponuda
Objavljeno 24. rujna, 2020.
Predstavljanje Damjana Bohara nije bilo jedina jučerašnja tema u Gradskom vrtu. Posljednjih se dana, naime, puno govori o mogućim odlascima Mileta Škorića i Ante Majstorovića, pa je trener-menažder Nenad Bjelica trebao rasvijetliti i te slučajeve.

- Puno toga se priča i pojavljuje u medijima, ali jedina je istina kako ni za jednog od njih nemamo konkretnu ponudu. Ako se ona pojavi, ne samo za njih dvojicu nego i za neke druge naše igrače, sjest ćemo i razmotriti je li u interesu kluba nekoga transferirati. Konkretno, ako se radi o stoperskim pozicijama, ako bi otišao samo jedan od njih dvojice, mislim kako nam nova pojačanja nisu potrebna jer na tim pozicijama imamo dovoljnu širinu. Tu su Guti, Lončar i novopristigli Caro. U biti, ako ne bude odlazaka, sada smo na svim pozicijama dobro pokriveni - rekao je Bjelica.

Prijelazni rok, koji traje do 17. listopada, za NK Osijek još nije završen ni kada je riječ o dolascima. Iako je za Bohara potrošio dobar dio budžeta koji mu je stavljen na raspoganje, Bjelica još uvijek ima dovoljno novca za realizaciju posljednje svoje želje, a to je dovođenje zadnjeg veznog.

- Ostalo je još dovoljno novca za dovođenje jednog zadnjeg veznog. Ponašamo se racionalno, pa želim za što nižu cijenu dovesti što kvalitetnijeg igrača. Suzili smo izbor na dva-tri imena, a nešto konkretnije moglo bi se znati već sljedećeg tjedna. Još uvijek smo u mogućnosti platiti i određenu odštetu za tog igrača - otkrio je trener bijelo-plavih.

Dakle, sve je jasno. Dolazak zadnjeg veznog je izvjestan, a nije isključeno kako će neki od sadašnjih prvotimaca i napustiti Gradski vrt. Ovaj put ulogu neće igrati samo cijena nego i vizija koju ima Nenad Bjelica. Sigurni smo kako se neće odreći ljudi na koje računa dugogorčno, jer on je u Osijek došao ostvariti rezultat, a ne rekordne transfere. I to je dokaz kako je klupska sportska politika doživjela zaokret. D. Keler
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike