Sport
OSIJEK II U NEDJELJU DOČEKUJE JUNAK

Sad je vrijeme za prvu ovosezonsku pobjedu
Objavljeno 12. rujna, 2020.
Koronavirus baš remeti ritam nogometašima Osijeka II. Prije početka ove drugoligaške sezone bili su gotovo pola godine bez natjecateljske utakmice, a kada su konačno počeli igrati, opet je virus upetljao svoje prste pa je zbog njega odgođen susret 3. kola Osijeka II i Croatije iz Zmijavaca.


Tako je trener druge momčadi bijelo-plavih Igor Tolić neočekivano dobio gotovo mjesec dana za pripremu susreta 4. kola, u kojem će Osječani ugostiti novog drugoligaška, sinjski Junak. Dobra je vijest što će Tolić na raspolaganju imati sve svoje snage jer su se svi reprezentativci koje ima u svojim redovima vratili zdravi.


- Sigurno smo svi željni igre nakon što smo imali dužu stanku od planiranog zbog odgode susreta s Croatijom. Vjerujem kako nas ta duža stanka nije poremetila, što smo pokazali i u test-utakmici koju smo odigrali protiv prve momčadi. Naš glavni cilj i velika želja je doći do prve pobjede ove sezone, a za to bismo trebali ponoviti igru koju smo pružili u prvom nastupu ove sezone, protiv Orijenta 1919 na svom terenu, kada smo samo zbog neuobičajnog peha (tri pogođene vratnice) ostali bez tri boda. O Junaku ne znam previše jer je novi u drugoligaškom društvu, ali sigurno se radi o čvrstoj momčadi koja će sigurno biti motivirana za nastup u Gradskom vrtu. No uvjeren sam kako smo ih u stanju nadigrati i pobijediti - rekao je Marin Magdić, pouzadni stoper Osijeka II.


Vjerojatni sastav: Barešić, Magdić, Gačić, Almeida, Benić, Babin, Ljubić, Kuprešak, Todorov, Mišković, Beljo (Sekulić).
Susret Osijeka II i Junaka igra se u nedjelju na stadionu u Gradskom vrtu s početkom u 16.30. Naravno, bez nazočnosti gledatelja. D.Keler
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike