Sport
IVICA KULEŠEVIĆ, NAKON PORAZA OD HAJDUKA, PRIZNAO:

Bili smo jalovi i nedovoljno dobri za preokret
Objavljeno 23. kolovoza, 2020.

Vezani članci

HAJDUKU BODOVI U GRADSKOM VRTU

Slabi Osijek pao u derbiju

Ivica Kuleševič bio je očekivano razočaran porazom svoje momčadi od Hajduka. Međutim, treba naglasiti, kako ga može zabrinuti i kako Osijek izgleda na početku novog prvenstva. U prva dva domaća susreta bijelo-plavi su osvojili samo jedan bod.


- Sigurno da je razočaranje. jedan bod iz dvije domaće utakmice na početku prvenstva nikoga ne čini sretnim. Nije bilo ni blizu dovoljno dobro da se uzmu bodovi. Držali smo pritisak drugo poluvrijeme, ali tek u završnicu susreta smo stvorili jedinu pravu prigodu. Nije bilo lako vratiti se s 0:2, drugo poluvrijeme smo bili ipak jalovi i nedovoljno dobri za preokrenuti rezultat, ocijenio je Kulešević, čijoj momčadi sada slijedi gostovanje na Maksimiru kod Dinama.
- Mi se sad idemo vaditi na Maksimir, to nije baš ugodno, ali u bodovnom smo deficitu i moramo donositi bodove s gostovanja pa makar to bilo i s Maksimira. Imamo puno igrača koji nisu u natjecateljskoj formi, moramo se stisnuti i nadati boljim utakmicama u budućnosti, zaključio je Kulešević. K.L.
Možda ste propustili...

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

DENIS KRSTANOVIĆ, TRENER BSK-A

Šibenik se nije javio, ne nude stimulaciju

Najčitanije iz rubrike