Sport
COCA COLA CUP 2020.

Vukovarci na županijskoj završnici
Objavljeno 27. veljače, 2020.
Veliki kvalifikacijski malonogometn turnir Coca-Cola Cupa u okviru Plazma Sportskih igara mladih 2020. održao se pred punim tribinama sportske dvorane u Borovu. Bila je to lijepa slika mladosti i sporta iz Vukovara, dvorana umalo nije mogla ugostiti sve zainteresirane navijače na još jednom izdanju Coca-Cola Cupa u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Tako je dan prošao u odličnoj navijačkoj atmosferi, dobrim utakmicama i fair-playu.


U finalu za 2005.godište susrele su se ekipe Borovo i Vukovarski veterani, a u napetom i zanimljivom ogledu Borovo je slavilo s 2:1. Puno izvjesnije je bilo finale 2002. godišta gdje je su igrali Borovo naselje i No name. I ovo finale je pripalo Borovu, dečki iz naselja su s No name svladali s velikih 8:1. Pobjednici po kategorijama, znači Borovo i Borovo nasleje, plasirali su se na županijsku završnicu.


Coca-Cola Cup će od ove sezone uz podršku UEFA-e organzirati (malo)nogometne turnire u ženskoj konkurenciji kako bi se propagirao nogometni sport u kojemu svoje znanje pokazuju i djevojke.
Podsjetimo, Coca-Cola Cup najmasovniji je turnir u malom nogometu koji se već sedmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine će na svojoj turneji pohodit više od 120 gradova i mjesta u Hrvatskoj. M. Kokaj
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike