Tehno
U RASTUĆOJ INDUSTRIJI SVAKOG MJESECA NOVI UREĐAJI

Pametni telefoni Samsung Galaxy S10 i Note10 obilježili su 2019. godinu
Objavljeno 24. siječnja, 2020.

Vezani članci

MARATON-TEST: SAMSUNG GALAXY S10 PLUS

Pet stvari koje obožavamo na vrhunskom pametnom telefonu

U rastućoj industriji pametnih telefona svakog mjeseca predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika, među njima su i uređaji iz Samsunga, Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna


Vizualno privlačan Quad HD+ AMOLED Infinity-O zaslon osigurao je Galaxy S10+ uređaju sigurno mjesto na mnogobrojnim top-listama najboljih pametnih telefona za 2019. godinu, dok je DisplayMate, tvrtka koja se bavi testiranjem uređaja, Galaxy S10 ocijenila najvišom A+ ocjenom ikada. U nezavisnoj analizi najboljih pametnih telefona, koju je provelo poznato britansko udruženje potrošača Which?, Galaxy S10 5G zauzeo je prvo mjesto, a slijede ga Galaxy Note 10+ 5G i Galaxy S10+. Također, svi uređaji iz Galaxy S10 i Note10 serije označeni su titulom Best buy koja se dodjeljuje za odličnu kvalitetu i vrhunske performanse u odnosu prema cijeni.


Galaxy Note10+ još jedan je uređaj za koji je prošla godina bila izuzetno dobra. Kamera profesionalnog ranga koja korisnicima omogućava da snimaju videosadržaje i fotografije kao nikada prije definitivno je ostavila bez daha sve koji su je isprobali. Od strane prestižne, svjetski priznate stranice za testiranje pametnih telefona DxOMark, Galaxy Note10+ 5G proglašen je pametnim telefonom s najboljom prednjom kamerom i ultraširokom kamerom.


U komparativnom testu četiri najpopularnija pametna telefona, ovaj flagship uređaj odnio je titulu najbolje kamere u ultraširokoj kategoriji. DisplayMate je Note10+ 5G uređaju dodijelio i nagradu Najbolji zaslon pametnog telefona. Korisnici, mediji i IT stručnjaci složili su se da funkcionalnost i mogućnosti koje Note10 serija pruža svojom kamerom, S Pen olovkom, odličnim zaslonom i korisnim aplikacijama ovu seriju telefona čine besprijekornom.


Domaći IT mediji također su pokazali velik interes za ove uređaje, među kojima je i renomirani IT magazin VIDI, koji je Samsung Galaxy S10 i Note 10+ svrstao u najbolje uređaje 2019. godine. Uz navedeno, Galaxy S10e pametni telefon, koji je dizajnom drugačiji od S10 i S10+ uređaja, smatraju jednako impresivnim. Vrhunske performanse, dugi vijek baterije, brzo punjenje, memorija i AMOLED zaslon opravdali su titulu VIDI Hot Stuff.
Samsung je oduvijek bio predvodnik u inovacijama i uvođenju najsuvremenijih tehnologija kod svojih uređaja, što se jasno vidjelo tijekom prošle godine na primjerima S10 i Note10 serija, ali i kroz prvi preklopni pametni telefon Galaxy Fold te A80, uređaj s rotirajućom kamerom, ili pak S10 5G s podrškom za 5G mrežu. M.R.
Možda ste propustili...