Sport
KOMPLIMENTI IZBORNIKA SRBIJE

Peruničić: Žeim Hrvatskoj medalju zbog navijača
Objavljeno 14. siječnja, 2020.

Vezani članci

HRVATSKI RUKOMETAŠI ODUŠEVLJENI PODRŠKOM NAVIJAČA

Ovo ćemo pamtiti cijeli život

HRVATSKA - SRBIJA 24:21

Šego i Duvnjak show: Hrvatska u pobjedničkom ritmu kreće prema Beču

Press konferencija izbornika Hrvatske i Srbije  uglavnom je protekla u međusobnom komplimentiranju. Na jedan kompliment Line Červara Peruničić je uzvratio s dva. I obratno. 

 Červar je pri tome otkrio kako njemu nije bio plan igrati s najjačim snagama.
-Nisam ja to mislio, ali suparnički izbornik je jako dobro pripremio ekipu. Srbija je pokazala koliko je odlična reprezentacija i kako može igrati na visokoj razini. Ova utakmica je pokazala kako ne možemo ništa uraditi individualno već samo čvrstom taktičkom disciplinom.  Ponovno smo dobili utakmicu obranom. Ona je naš zaštitni znak.Također, ne bih imao obraza pogledati ovim divnim ljudima u oči da smo izgubili.  Navijali su stvarno od srca. Ne sjećam se kada su ovako navijali za reprezentaciju. Ovo mi je bila stvarno lijepa nagrada za 200. utakmicu na hrvatskoj klupi, rekao je hrvatski izbornik Lino Červar.

Komplimente na igru hrvatske reprezentacije i hrvatskih navijača potom je ponudio srpski izbornik Nenad Peruničić:
-Da Vam iskreno nešto kažem. Želim Hrvatskoj da ode jako daleko. Želim im medalju upravo zbog ovih navijača koje imaju. Poželim doista ponekad da mi imamo barem upola ovakvu podršku kao hrvatski rukometaši. Koji doista igraju sjajan rukomet i štogod kažem o Lini Červaru i njegovoj momčadi samo bih se ponavljao. Ma užitak je bilo igrati ovakve utakmice. Poželio sam večeras biti dolje na terenu s igračima. Doista sam ponosam na moje igrače, kao što Lino Červar može biti ponosan na svoje, rekao je Peruničić.  K.L.

Možda ste propustili...

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

POBJEDOM ČESTITATI NAVIJAČIMA ROĐENDAN

Napokon smo uhvatili zamah i naravno da ne mislimo sad stati

Najčitanije iz rubrike