Sport
ANTONIO ROSANDIĆ, VEZNJAK BELIŠĆA

Moramo početi donositi bodove iz gostiju, idemo po njih već u Vukovaru
Objavljeno 23. listopada, 2019.
Belišćani su u prošlom trećeligaškom kolu na svom travnjaku isprašili Slogu iz Nove Gradiške (4:0), a najbolji pojedinac susreta bio je domaći veznjak Antonio Rosandić. Protiv Sloge zabio je pogodak, asistirao Agatiću te suigračima pripremio još četiri stopostotne prilike, koje nisu realizirane.

- Kod kuće pobjeđujemo sve redom, ali u gostima imamo samo jednu pobjedu (te remi i tri poraza), pa to moramo popraviti. Sretan sam što sam došao u Belišće i želim opravdati očekivanja koja su stavljena pred mene, ali i sve suigrače, a to je borba za vrh tablice u Treće HNL Istok - kaže Antonio Rosandić, koji nakon sjajne igre protiv Sloge želi ostati na visini zadatka i u sljedećim akcijama. Belišćani u 11. kolu igraju kod Vuteks Sloge.

- Moramo početi uzimati bodove i u gostima, svi smo spremni i motivirani da to napravimo u Vukovaru. Maksimalno respektiramo domaćina Vuteks Slogu, no i naše ambicije su jasne. Ako želimo biti u vrhu tablice, moramo bodove donositi i sa strane - zaključio je Antonio Rosandić. Z. K.
Možda ste propustili...

IZABELA LOJNA UOČI SUSRETA SA SPLIĆANKAMA

Pobijedimo li Hajduk, jedna ruka nam je već na trofeju

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

Najčitanije iz rubrike