Sport
U OSIJEKU ZAVRŠENO MOMČADSKO TENISKO PH

Naslov u Zagreb, Osijek sedmi
Objavljeno 13. srpnja, 2019.
Zagrepčani su dominirali na zemlji u osječkom Perivoju kralja Tomislava i u metropolu su odnijeli pobjednički naslov namijenjen najboljoj hrvatskoj juniorskoj teniskoj momčadi.


U organizaciji Teniskog kluba Osijek u Perivoju je od srijede do petka održano momčadsko Prvenstvo Hrvatske za juniore (U-18), a nakon tri zanimljiva dana naslov pobjednika osvojio je Top Spin. U finalu su juniori Top Spina pobijedili sugrađane iz HTK Zagreb s tijesnih 5:4 i okitili se naslovom prvaka. Treći je bio Ogulin, četvrti Vulpes (Zagreb), peti Kvarner (Rijeka), šesti Split, sedmi domaćin Osijek, a osmi TK Prečko (Zagreb).
Mladi Osječani, bez svog najjačeg aduta Luke Puljića, izgubili su na startu od Ogulina, zatim su bili poraženi od Kvarnera i morali su igrati meč za sedmo mjesto. Iako su doživjeli dva poraza Barun i društvo ostavili su dobar dojam. Porazi od Ogulina i Kvarnera bili su nesretni i tijesni, u oba meča završilo je 5:4 za suparnike, pa se razigravalo za pretposljednju poziciju. Barun, Guščić, Cikojević, Gadžić, Piper i Katić u tom su dvoboju bez problema s uvjerljivih 5:1 pobijedili Prečko i završili kao sedmi. I uoči prvenstva bilo je jasno da su Top Spin i HTK Zagreb najjači u ovom društvu, a oni su plasmanom u finale to i potvrdili. Na kraju su igrači Top Spina za nijansu bili bolji... I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike