Sport
VELŠANI RAZOČARANI PORAZOM, ALI ZADOVOLJNI IGROM

Wilson: Vjerovali smo da možemo izjednačiti
Objavljeno 9. lipnja, 2019.
Nogometaši Walesa nisu krili razočaranje porazom u Gradskom vrtu, no jednoglasna im je ocjena kako su, prema prikazanom, mogli ostvariti više. Tako vjeruje i veznjak Harry Wilson.

- Bili su vrlo teški vremenski uvjeti, no odigrali smo dobru utakmicu. Nakon što smo zabili, vjerovali smo da možemo i do izjednačenja, da je susret još malo potrajao, možda bismo i uspjeli. Šteta, ali izgubili smo od jake reprezentacije - rekao je Wilson, a slično razmišljanje ponudio je i stoper Chris Mepham.

- Vrlo teška utakmica, znali smo da će biti takva, protiv dobre reprezentacije, pogotovo po ovakvoj vrućini. Bio je velik udarac primiti rani pogodak, a slično se dogodilo i pri ulasku u drugo poluvrijeme. Dvostruki udarac za nas, nakon čega je bilo teško vraćati se, ali mislim da smo pokazali karakter. Ostali smo u igri, stvarali prilike, koje su vjerojatno bile i najbolje na utakmici. Možda smo na početku pokazali previše respekta prema Hrvatskoj, ali svi ste svjesni njezine kvalitete. Nastojali smo ostati u igri, nažalost, taj pogodak u prvom dijelu dosta je toga promijenio i usmjerio susret. Ne mislim da je Lawrence mogao nešto više napraviti kod tog gola. Imali su previše prostora i morao se u sprintu vraćati na svoju poziciju. Lopta je bila teška i nije se imao vremena bolje namjestiti. Bilo je prilično nesretno, ali takve se stvari događaju - rekao je stoper Velšana nakon šestog nastupa u nacionalnom dresu. G.R.
Najčitanije iz rubrike