Tehno
AOC I RED BULL

Novo dugoročno partnerstvo
Objavljeno 17. svibnja, 2019.
AOC je najavio dugoročno partnerstvo s Red Bullom. Zahvaljujući tom partnerstvu od danas će svim timovima i esport igračima koji se natječu na prestižnim esport natjecanjima pod pokroviteljstvom Red Bulla biti na raspolaganju AOC-ovi vrhunski gaming monitori, a uz to deset Red Bull Player One događanja koja se održavaju diljem Europe bit će do kraja 2019. godine sponzorirana od AOC-a.


AOC i Red Bull iskusni su i dobro poznati veterani u esportu, koji su zajednički već nastupili prošle godine za Red Bull Guardians i Red Bull Kumite natjecanja. S tim dosadašnjim iskustvom obje tvrtke nastoje produbiti svoje dugogodišnje sudjelovanje na natjecateljskoj gaming sceni podržavajući jedna drugu. Kao tim AOC i Red Bull će zajedničkim snagama podržavati profesionalna esport iskustva kako za igrače tako i jednako za fanove. Zahvaljujući odabranim nagradama od strane AOC-a, natjecatelji će biti u prilici osvojiti AOC gaming monitore kroz nekoliko nadolazećih događanja.


Vrhunski AOC modeli monitora pažljivo su odabrani za svaki esport i mogu se pohvaliti brzim vremenom odziva od 1 ms (AOC AG241QG & AG251FZ), stopama osvježavanja do 240 Hz-a (AOC AG251FZ) kao i oštrim i čistim QHD rezolucijama koje dosežu sve do 2560 x 1440 piksela (AOC AGON AG241QG & AOC AGON AG271QG). Svi AOC gaming monitori pružaju gamerima maksimalnu fleksibilnost i mobilnost te će osigurati da Red Bullova premijerna esport događanja budu opremljena vrhunskom opremom za najviši stupanj natjecanja. Odabir gaming monitora za podršku Red Bulovim esport događanjima: AOC-ovi AG241QG, AG251FZ i AG271QG monitori. M.R.
Možda ste propustili...

DOSAD NEVIĐENO ISKUSTVO STREAMINGA

Sonos predstavlja potpuno preoblikovanu aplikaciju

OKUPILO SE VIŠE OD 500 ANALITIČARA, ISTRAŽIVAČA, KLJUČNIH OPINION MAKERA

Huawei održao 21. izdanje svog Globalnog summita