Sport
NK BELIŠĆE

Domaći teren je naša prednost i to ćemo iskoristiti
Objavljeno 24. travnja, 2019.
U prošlom kolu nogometaši Belišća ostali su praznih ruku u Slavonskom Brodu. Na stadionu pokraj Save poraženi su od domaće Marsonije s minimalnih 1:0, a gosti nakon poraza nisu nisu imali previše prigovora. Jednostavno, Brođani su bili korektan domaćin, suđenje je također bilo uredu, a Marsonia je bila bolja taman za taj jedan pogodak koji joj je donio tri boda. Belišćani su se sad okrenuli suboti kada na njihov Gradski stadion dolazi momčad Koprivnice.

- Čestitke Marsoniji na zasluženoj pobjedi, oni su svoju priliku pogodili, mi nismo i bodovi su ostali u Slavonskom Brodu - kaže trener Davor Rupnik, a o sljedećem suparniku, Koprivnici, dodaje:

- Vjerujem da imamo snagu već protiv Koprivnice doći do nova tri boda. Moramo svi dresove natopiti znojem, igrati pružajući apsolutno svoj maksimum, pa i više od toga. Samo tako možemo do pozitivnog rezultata. Koprivnica je vrlo mlada momčad i malo me čudi što su u prošlom kolu kiksali na svom terenu, sada će se sigurno željeti vaditi na nama. Mislim da smo u ovom trenutku po kvaliteti bolja momčad, što moramo dokazati i na travnjaku. Atmosfera je u svlačionici dobra, a to je preduvjet za dobru igru i dobar rezultat. Domaći teren je prednost i to moramo iskoristiti, uz pomoć navijača bodovi će ostati u Belišću - optimistično je zaključio trener Belišća Davor Rupnik.
Z.Kaptalan
Najčitanije iz rubrike