Mozaik
SALMA HAYEK S MUŽEM NA BRIJUNIMA

Ne dirajte životinje,
samo supruga!
Objavljeno 23. travnja, 2019.
Glumica Salma Hayek (52) provela je uskrsne blagdane u Istri, gdje joj se pridružio i suprug, francuski milijarder François-Henri Pinault (56), vlasnik modnog carstva Kering. Glumica je bila u potrazi za tartufima, a par je zatim posjetio i Nacionalni park Brijune. Par je zagrljeno pozirao uz arheološke ostatke, a glumica se posebno razveselila zebrama.


- Molim vas, nemojte dirati životinje, ali svakako dirajte svog supruga - komentirala je Hayek uz fotografiju na Instagramu.


Salma je inače velika ljubiteljica životinja, a svojedobno se pohvalila koje sve vrste ima na ranču u Washingtonu.


- Imam mačku, hrčka, osam pasa, pet konja, četiri alpake, pet papagaja, dvije ribe, zečeve, purane i 20 pilića - rekla je nedavno kad je gostovala u showu Grahama Nortona te priznala kako joj je jako teško odoljeti da na setovima filmova ne usvoji još koju životinju kojoj treba briga.
Salma i Francois vjenčali su se 2009. na Valentinovo u Parizu, a mjesec dana poslije i u Veneciji. Pinault s Hayek ima kćer Valentinu, a iz prošlog braka s Dorothee Lepere ima sina Francoisa (21) i kćer Mathilde (18). Podsjetimo, Hayek, uz kolege Ryana Reynoldsa (42) i Samuela L. Jacksona (70), snima u Hrvatskoj scene filma "The Hitman‘s Wife Bodyguard". Glumačka postava oduševila se ljepotama zemlje i gostoprimstvom domaćina, a danas se navodno snimanje seli u Rijeku. T.K.
Možda ste propustili...

EUROSONG: BABY LASAGNA I DALJE FAVORIT

Hrvatska pjesma ponovo je prva na kladionicama

ULAZNICE KUPLJENE ZA PRVI DATUM DAKAKO VRIJEDE I ZA NOVI

The Cult 26.7.

Najčitanije iz rubrike