Tehno
ADATA

Predstavlja vanjski SSD SD600Q
Objavljeno 19. travnja, 2019.
SD600Q je bez upravljačkih programa kompatibilan sa sustavima Windows, Mac OS i Android te podržava hot plugging

ADATA je predstavio vanjski SSD SD600Q koji nudi izvrsne brzine čitanja/pisanja do 440 MB po sekundi, što je četiri puta veća brzina od vanjskih tvrdih diskova. To je moguće zahvaljujući 3D NAND flashu i donosi izvrsne performanse, pouzdanost i kraće vrijeme učitavanja. SD600Q ima i konstrukciju otpornu na udarce, mogućnosti disipacije topline, tih rad te je energetski učinkovit.

Korisnici će se zaljubiti u SD600Q već prilikom prve upotrebe. Uz brzine čitanja/pisanja do 440 MB u sekundi, SD600Q dopustit će korisnicima prijenos 5-gigabajtnog filma u Full HD razlučivosti u svega 26 sekundi. SD600Q je opremljen 3D NAND flashom (ili memorijom u stogu) i nudi veću pouzdanost, trajnost i pregršt kapaciteta za pohranu do 960 GB.

SD600Q ima masu od svega 60 g i neće opteretiti korisnike. U kombinaciji s dimenzijama koje stanu u dlan, lako će se smjestiti u svaku torbu ili džep. SD600Q se nalazi u silikonskom kućištu koje ga štiti od udaraca i nudi robusnu zaštitu podacima i pogonu unutra. Može „preživjeti“ padove s visine do 1,22 m te je usklađen sa strogim američkim vojnim standardom MIL-STD-810G 516.6. Korisnici mogu biti mirni uz trogodišnje jamstvo te birati između tri ponuđene boje: crne, crvene ili plave.

SD600Q je bez upravljačkih programa kompatibilan sa sustavima Windows, Mac OS i Android te podržava hot plugging. Bez dodatnih radnji, odmah po vađenju iz originalnog pakiranja, funkcionira s prijenosnim računalima, tabletima, pametnim telefonima i igraćim konzolama. To olakšava dijeljenje i prijenos sadržaja između platformi, bez brige zbog dugotrajnih instalacija. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike