Sport
NK OSIJEK II DOČEKUJE KUSTOŠIJU

Grnja dobio Ćavara i Kamenara
Objavljeno 12. travnja, 2019.
Svoj drugoligaški put nogometaši Osijeka II nastavljaju domaćim susretom protiv Kustošije. S obzirom na komotnu situaciju na tablici, trener Ronald Grnja već je naveliko počeo obavljati pripremne radnje za sljedeću sezonu. Takav kurs nije zauzet samo zbog bodovne sigurnosti nego i zbog činjenice što je trener prve momčadi, Dino Skender, sa sobom povukao dosta igrača koji su činili okosnicu Osijeka II. Unatoč tome, Osječani u posljednja dva kola pružaju dobre partije, ali s različitim rezultatskim ishodima. Protiv Dugopolja su zabili četiri laka komada, a u Splitu su odigrali dobro, ali im je zakazala realizacija, pa su poraženi.


- Zato za susret protiv Kustošije tražim svojevsrsni miks ta dva susreta. Igra kao protiv Hajduka, a realizacija iz susreta protiv Dugopolja. To bi bilo idealno. Kustošija će biti tvrd i čvrst suparnik jer još nisu osigurali drugoligaški status, pa im je svaki bod itekako važan. Što se nas tiče, nama je jedini imperativ odigrati dobru i efikasnu utakmicu, a tijekom susreta ćemo priliku dati i nekim igračima koji su još juniori - kaže Ronald Grnja, trener Osijeka II.


Za taj susret Grnja je dobio i dva pojačanja iz prve momčadi jer mu je Skender na raspolaganje stavio Marijana Ćavara i Karla Kamenara, koji kod njega trenutačno nisu u prvom planu. Računaju u osječkom prvoligašu kako bi ih igranje za drugu momčad možda moglo trgnuti te da će im pomoći da ubuduće budu konkurentniji i u borbi za pozicije u udranom sastavu bijelo-plavih.


Vjerojatni sastav: Barešić, Gačić, Ćosić, Radeljić, Todoroski, Ćavar, M‘Pinda, Soldić, Kolega, Kamenar, Durdov.
Utakmica Osijek II - Kustošija igra se na stadionu Gradski vrt u subotu s početkom u 16.30 sati. D.Keler
Trener Osijeka II Ronald Grnja na raspolaganju će imati dva prvotimca Marijana Ćavara i Karla Kamenara
Možda ste propustili...

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

Najčitanije iz rubrike