Sport
OSMINA FINALA LIGE PRVAKA

Juventus u lovu na velikih “minus dva”
Objavljeno 12. ožujka, 2019.
Večeras se igraju još dvije uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, a posebnu pozornosti privlači ona u Torinu, gdje Juventus protiv Atletico Madrida lovi zaostatak 0:2. "Stara dama" nikada nije uspjela nadoknaditi takav zaostatak u LP, a Atletico ga nikada nije ispustio, a uz to je u sjajnom nizu od 19 prolazaka nakon što je slavio u prvom ogledu. No nitko u Juventusu ne gubi nadu, dodatan poticaj mogu im biti i rezultati Ajaxa i M. Uniteda prošlog tjedna, koji su se uspjeli izvući iz gotovo bezizlaznih situacija. Ronaldo je pozvao navijače da ne gube vjeru te da podrže momčad u pokušaju ulaska u četvrtfinale.

- Mislimo pozitivno, vjerujmo. Da, moguće je, ali treba nam vaša pomoć, jer mi ćemo svoje napraviti, nastojati zabiti golove i pobijediti - poručila je prva zvijezda Juvea. Domaćinu nedostaju Sandro i Khedira, upitni su Barzagli i De Sciglio, a Atletico je bez Coste, Hernandeza, Luisa i Parteya.

Schalke je u Gelsenkirchenu bio blizu dobrog rezultata za uzvrat protiv Manchester Cityja, no nakon što je s igračem više prokockao vodstvo te izgubio 3:2, sve drugo, osim prolaska Engleza na Etihadu, večeras bila bi senzacija. Nijemci su u lošem nizu, u posljednjih šest utakmica skupili su pet poraza, a nedostaju im Caligiuri, Harit, Mascarell, Schöpf i Uth. I Guardiola ne može računati na kvintet igrača (Bravo, De Bruyne, Fernandinho, Otamendi i Stones), no, uz veliku prednost, ima i daleko širi i kvalitetniji kadar.
G.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike