Tehno
JEDNO DESETLJEĆE OD LANSIRANJA PRVOG GALAXY S-A

Samsung predstavlja novu liniju vrhunskih pametnih telefona – Galaxy S10
Objavljeno 22. veljače, 2019.
Kao dokaz desetljeća inovacija Galaxy S10 dizajniran je za korisnike koji žele vrhunski pametni telefon sa snažnim performansama, koji postavlja pozornicu za novu generaciju korisničkog iskustva. Za korisnike koji traže moćan uređaj, Galaxy S10+ podiže sve specifikacije na višu razinu, od zaslona do fotoaparata, pa do performansi. Galaxy S10 izgrađen je za korisnike koji žele premium mogućnosti u kompaktnom uređaju na ravnom zaslonu. Konačno, Galaxy S10 5G stvoren je za korisnike koji žele više od svega i spremni su za najbrže dostupne brzine i najmoćnije značajke. Uz potpuno novi Dynamic AMOLED zaslon, kameru nove generacije i inteligentne performanse, linija Galaxy S10 korisnicima nudi više izbora i postavlja nove standarde za pametne telefone.


Galaxy S10 ima najboljim Samsung zaslon, prvi na svijetu Dynamic AMOLED zaslon. Kao prvi pametni telefon s HDR10+ certifikatom, njegov zaslon isporučuje živopisan digitalni sadržaj koji s dinamičkim mapiranjem tona širi raspon boja za sjajnu i realnu sliku. Zaslon ima VDE-certifikat za živopisne svijetle boje i najbolji omjer kontrasta za još dublje crne i svjetlije bijele boje. Rezultat revolucionarnog inženjerskog procesa, jedinstveni Infinity-O zaslon na Galaxy S10 sadrži niz senzora i tehnologiju kamere. Zaslon Dynamic AMOLED tvrtke Galaxy S10 uključuje i prvi ikada ultrazvučni skener otiska prsta koji čita 3D konture vašeg fizičkog otiska prsta, a ne 2D sliku, za veću sigurnost. Ultraširoki objektiv: Galaxy S10 nudi objektiv s vidnim poljem od 123 stupnja, poput ljudskog oka, što je savršeno za impresivne snimke krajolika, velike panorame i čak uklapanje čitave obitelji u jednu fotografiju. Super Steady značajka im omogućuje da uhvatite trenutak. I prednja i stražnja kamera mogu snimati do UHD kvalitete, a stražnja kamera također daje fleksibilnost snimanja u HDR10+. Uz Galaxy S10 5G, korisnici na 5G mreži mogu preuzeti cijelu sezonu omiljene TV emisije u samo nekoliko minuta, igrati grafički obogaćene igre uz gotovo nikakvo kašnjenje, uživati u poboljšanim VR i AR iskustvima te ostati u kontaktu s prijateljima i obitelji putem 4K videopoziva.Galaxy S10+ dolazi s 1TB ugrađene pohrane uz mogućnost dodavanja dodatne 512 GB microSD kartice do 1.5TB.


Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e bit će dostupni u trgovinama i na internetu od 8. ožujka. Cijena počinje od 6.999 HRK za Galaxy S10, 7.699 HRK za Galaxy S10+ i 5.799 HRK za Galaxy S10e. Prednarudžbe za Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e počinju 21. veljače 2019. Na ograničeno vrijeme korisnici koji unaprijed naruče Galaxy S10 ili Galaxy S10+ dobit će Galaxy Buds slušalice (vrijednost od 129,99 USD) besplatno.
Jasminka Knežević
Najčitanije iz rubrike