Sport
PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Važno gostovanje za Vinkovčane kod Zameta
Objavljeno 16. veljače, 2019.
U osnovom dijelu Premijer lige za rukometaše ostalo je odigrati još četiri kola, a još je dosta otvorenih pitanja. Tako je još dosta kandidata za četiri mjesta koje vode u Ligu za prvaka. Među njima je i vinkovačka Spačva koja danas (19 sati) gostuje u Rijeci kod Zameta. Trener Vinkovčana Josip Mečić tvrdi kako mu je momčad spremna za to jako važno gostovanje.

- Cijeli tjedan radimo na pripremi za ovaj susret, puno smo međusobno razgovarali i igrači su svjesni svega što nam donose bodovi iz Rijeke. Mislim da smo u dobroj formi pa očekujem da ćemo biti na potrebnoj razini i za ovaj susret u koji moramo uložiti sve što znamo i umijemo. Uz takav pristup očekujem kako bi mogli doći do dobrog rezultata - rekao je.

Utakmica protiv Zameta jedna je od onih od kojih se puno očekuje i u kojoj Vinkovčani mogu dosta toga riješiti.

- Prema mome mišljenju, ovo je prijelomna utakmica koja može biti potvrda cijelog rada tijekom ove sezone. Pobjedom bi dosta toga riješili, ostali bi i dalje vrlo čvrsto u konkurenciji za igranje Lige za prvaka, a isto tako pobjedom bi 90 posto osigurali opstanak u ligi jer bi bili bolji u međusobnim susretima protiv Riječana.

Zamet je uvijek bio neugodan suparnik, posebno na svom terenu. Utakmice s Vinkovčanima uglavnom su bile neizvjesne, a znale su otići i na jednu i na drugu stranu. Vjerojatno ni ovaj put neće biti ništa drukčije.

- Idemo protivniku koji se iz utakmice u utakmicu diže, mlada su i poletna momčad, koja vjerojatno ima cilj kao i mi. Težak suparnik u svakom pogledu, ali mi svi idemo tamo "čiste glave" i s čvrstom odlukom da pokažemo sve što možemo i kako bismo učinili sve što je u našoj moći da dođemo do pobjede. Ako i ne bude tako, neće biti tragedija, ima još dosta utakmica do kraja sezone i dosta prilika za popraviti dojam - zaključio je trener Vinkovčana Josip Mečić.A. Grgić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike