Ekonomija
ISPUNILI AMBICIOZNE PLANOVE

Novo povećanje plaća radnicima Peveca
Objavljeno 8. veljače, 2019.
Plaća za siječanj 2019. isplaćena djelatnicima Peveca veća je gotovo 11 posto od one isplaćene u prosincu 2018.godine, priopćili su iz Uprave prvog hrvatskog trgovačkog lanaca. U priopćenju također navode kako je Uprava Peveca ispunila time sva obećanja iz protekle godine, te uz povećanje božićnice na 1.500 kuna, darove za djecu i povećanje naknade za novorođenčad, koja je s 3300 podignuta na 4000 kuna, i ovu godinu započinje optimističnim najavama.
Naime, kako naglašavaju, ostvare li se planovi rasta, minimalna će netoplaća Pevecovih trgovaca od siječnja sljedeće godine iznositi 5000 kuna."Svjesni smo da su naši djelatnici naša pokretačka snaga i naši najbolji ambasadori. Osim brojnih benefita, poput božićnice, uskrsnice, regresa, naknade za novorođenčad, valja naglasiti kako su plaće Pevecovih djelatnika iznad hrvatskog prosjeka za našu industriju. Gledamo dugoročno i svjesni smo da ciljeve možemo ostvariti jedino sa zadovoljnim djelatnicima‘‘, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevec. Ispunjena obećanja i ambiciozni daljnji planovi, kako iz Uprave Peveca ističu, najbolja su zahvala svim djelatnicima koji svojim radom i zalaganjem svakodnevno pridonose rastu i razvoju tvrtke.
Valja spomenuti da prvi hrvatski trgovački lanac posluje u svim krajevima Hrvatske te se sa svoja 24 prodajna centra nameće kao istinski lider u segmentu gradnje, opremanja i uređenja doma i vrta. U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam različitih programa te birati između više od 50 tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima.Z.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike