Sport
OPET PRVACI

Noja united - prvak 2004. i ove godine
Objavljeno 15. siječnja, 2019.
Zanimljivo je na malonogometnom turniru u Čačincima bilo i kod veterana. Odlična priča je ona Noje united iz Donje Pištane, prigradskog naselja Orahvice. Noja je u veteranskom finalu pobijedila Mars napada nakon boljeg izvođenja šesteraca te opet zasjela na tron. Poslije punih 15 godina i osvajanja seniorskog naslova. Noja je prva među veteranima, i to u gotovo istom sastavu s kojim je osvojila seniorski tron. Te 2004. Noja united je četiri minute prije kraja gubila 2:0 protiv Džezera, a onda preokrenula i slavila.

- Uh, još se sjećam te utakmice kao da je bilo jučer. U četiri minute smo zabili dva gola i izborili penale i osvojili turnir. Bila je to velika fešta prvo u dvorani, a onda i kod nas u selu jer je nakon dužeg vremena domaća ekipa osvojila turnir. Pet godina poslije smo opet igrali finale, ali nas je tada zaustavio požeški Libertas - prisjeća se jedan od mlađih u sastavu Noje, 39-godišnji Mario Kovač.

- Lijepo je biti ponovno na vrhu, uspjeli smo se nekako okupiti i uz nekoliko pojačanja se vratili na vrh. Baš smo dosta proteklih tjedana pričali o onim danima Noje i evo poklopilo nam se s veteranskim naslovom. Nitko sretniji od nas - zaključuje Kovač. Noja je slavila, a najbolji strijelac u veteranskom dijelu turnira bio je Dragan Ostojić iz Mars napada, kao i vratar Nikola Miščević, a igrač turnira je "nojaš" Stipica Bušljeta. V. G.
Možda ste propustili...

SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga

Najčitanije iz rubrike