Sport
OSIJEK II DOČEKUJE HRVATSKOG DRAGOVOLJCA

Po pobjedu za oproštaj
Objavljeno 17. studenog, 2018.
Nogometaši Osijeka II ove će subote završiti prvi dio sezone u Drugoj HNL. Hoće li i završetak jesenskog dijela prvenstva biti uspješan, kao što se može reći nakon odrađenih prvih 12 kola, ovisit će o rezultatu ogleda protiv Hrvatskog dragovoljca koji se u Gradskom vrtu igra od 13.30 sati.

Osječani trenutačno drže treće mjesto na tablici, a da bi na njemu i prezimili potrebna su sva tri boda protiv kluba iz zagrebačkog Sigeta. Gosti se nalaze na suprotnom dijelu tablice, na 12. mjestu, s devet bodova manje od bijelo-plavih, no jasno je kako ulogu favorita treba potvrditi i na terenu. Svjestan je toga i Matej Hudećek koji sa suigračima u subotu očekuje sva tri boda za kraj jeseni.

- Moramo dobiti utakmicu s Hrvatskim dragovoljcem, to nam je jako važno prije odlaska na zimsku stanku. S tim bodovima zadržali bismo mjesto pri samome vrhu tablice, a i zahvalili navijačima koji su nas pratili od samoga početka. Pobjeda donosi mirno ozračje i ugodnu atmosferu koja bi nas dočekala na početku priprema za drugoligaško proljeće. Oni su u donjem dijelu i sigurno im svaki bod mnogo znači. Kod nas će se zgusnuti u čvršćem bloku na svojoj polovini tražeći prilike iz protunapada. Očekujem da će biti tvrdi i oprezni, no ako ih konstantno budemo pritiskali, sigurno će u određenim trenucima popustiti - rekao je desni bočni Osječana u najavi subotnjeg ogleda. G.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike