Sport
DRUGA MOMČAD OSIJEKA OČEKUJE LUČKO

Novi jaki test osječkoj mladosti
Objavljeno 13. rujna, 2018.
Druga momčad Osijeka, koja se dobro snašla u drugoligaškoj konkurenciji, u petak će opet biti u akciji. U Gradski vrt, u okviru 4. kola Druge HNL, stiže Lučko što će biti novi dobar test za mladu momčad Dine Skednera. Osječani su u prva tri kola neporaženi pa takav trend žele zadržati i nakon susreta sa zagrebačkom momčadi.
- Ovo je liga u kojoj nema lakih utakmica. Sve su momčadi prilično izjednačene kvalitetom pa je u svaki susret potrebno ući s maksimalnim angažmanom jer čim se malo popusti bitno se smanje izgledi za dobar rezultat. Lučko je vrlo neugodan suparnik, o čemu svjedoči i njihova pobjeda u prošlom kolu nad drugom momčadi Dinama, a gledao sam i snimku susreta protiv Varaždina u kojemu su u najmanju ruku bili ravnopravni i nesretno izgubili. Očekuje nas stoga teška utakmica, ali ovaj put će nam igrački kadar biti kompletniji jer su nam se vratili reprezentativci na koje nismo mogli računati u prošlom kolu na gostovanju u Bijelom Brdu. Nadam se dobroj igri i nastavku pozitivnog niza - kaže Dino Skender, trener Osijeka II
Susret na stadionu u Gradskom vrtu počinje u 18 sati, a režim ulaza je isti kao i protiv Sesveta. Vrijede godišnje ulaznice, a za gledatelje će biti otvoren ulaz G5 (sjeverojug).
Vjerojatni sastav: Kukić, Radeljić, Šutalo, Ćosić, Hudećek, Plum, Žaper, Talys, Špoljarić, Štrkalj, Daku. D. Keler
Možda ste propustili...

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Vinkovčani ipak nisu pomogli NEXE-u

Najčitanije iz rubrike