Tehno
NAKON DUGE LJETNE PAUZE OKUPLJA VIŠE OD 700 SUDIONIKA

Konferencija KulenDayz slavi 10 godina, zanimanje stalno raste
Objavljeno 24. kolovoza, 2018.
Nakon duge ljetne pauze okuplja više od 700 sudionika koji imaju priliku vidjeti što je novo u svijetu IT-a, saznati probleme i rješenja s kojima se susreću naši predavači i najvažnije od svega- upoznati kolege i razmijeniti iskustva. Organizatori su Microsoft Community, Project Management Institute Hrvatska, Osijek Software City i Poduzetnički Inkubator – BIOS-a.
KulenDayz se u mnogim stvarima razlikuje od uobičajenih konferencija zbog svog stila. Program se odvija i izvan klasičnih konferencijskih dvorana, sudionici mogu sami oblikovati sadržaje prema „OpenSession“ formatu, a mnoga predavanja su po metodi Chalk&Talk – bez projektora i interneta. Ova je metoda rijetka i neuobičajena za informatičke stručnjake, ali su je sudionici KulenDayz-a jako dobro prihvatili jer omogućuje više interakcije, utjecaja na tijek predavanja te izravnu komunikaciju.
Posebno oblikovan program namijenjen djeci školskog uzrasta - KulenDayz Kidz održava se u BIOS-u 1. rujna od 9 do 15 sati. U suradnji s kolegama iz Školske knjige planirane su dvije paralelne radionice s kompletnim digitalno-obrazovnim sadržajem: računalno razmišljanje i programiranje uz igre bez računala i s njim, e-društvo, digitalna pismenost i komunikacija, informacije i digitalna tehnologija. Program je za djecu besplatan, no potrebno je rezervirati mjesto na stranicama konferencije.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike