Sport
DANAS POČINJE PRODAJA GODIŠNJIH ULAZNICA

Barać možda zaigra u Kišinjevu
Objavljeno 9. srpnja, 2018.
Nakon dva slobodna dana nogometaši Osijeka od subote su ponovno u uobičajenom trenažnom procesu. Sada je sve podređeno pripremi za prvu službenu utakmicu nove sezone, protiv Petrocuba u 1. pretkolu Europske lige.
Taj je susret na rasporedu u četvrtak, a Osječani će put Moldavije dan prije, čarterom u prijepodnevnim satima. Na popisu putnika naći će se i Mateo Barać, što je jasan znak kako potencijalni transfer u Rapid nije dovršen, ali i da stoper bijelo-plavih nije ozbiljnije ozlijeđen. Naime, nakon što je u susretu s Lokomotiv Moskvom zbog aduktora napustio teren ranije, Barać je u Osijeku tijekom vikenda odradio pregled magnetskom rezonancom, nakon kojeg je utvrđeno kako se ipak ne radi o ozbiljnijoj ozljedi, koja bi povlačila i duži prisilni odmor. On bi se već danas ili najkasnije sutra trebao priključiti treninzima, a time i biti u konkurenciji za nastup u Kišinjevu.
Danas u 12 sati počinje prodaja godišnjih ulaznica za novu sezonu. One će se svaki dan od ponedjeljka do petka od 12 do 18 sati, a subotom od 10 do 12 sati, moći kupiti na prodajnim kućicama kod dvorane Gradski vrt. Tamo treba donijeti popunjen obrazac ili se može ispuniti i na licu mjesta, a godišnje ulaznice od danas se mogu kupiti i online. One su personalizirane, a od podataka potrebni su ime, prezime, datum rođenja, OIB, adresa, kontakt-telefon i e-mail. Vrijedi podsjetiti na veliku prednost članstva u Bijelo-plavom klubu jer su sve ulaznice s popustom od 50 posto. Kao i prošle sezone, najpovoljnija je ulaznica za istočnu tribinu, koja za članove iznosi samo 200 kuna, a s njom će se u Gradskom vrtu moći pogledati sve utakmice domaćih natjecanja (Prva lige, Druga liga - B momčad i Kup, osim finala) te prijateljske. Zapad za članove stoji 300, loža 500, loža Mila Dumančić 1000, a VIP 3750 kuna, dok djeca do 15 godina plaćaju samo 100 kuna. Novitet u odnosu prema prošloj sezoni je da su europska pretkola ovaj put izdvojena, no za samo 100 kuna više (Istok 300, Zapad 400, djeca 200), odnosno 50 posto više za lože, mogu se pogledati uza sve susrete u domaćim natjecanjima i potencijalno četiri europska. Brigu o svojim navijačima te izbjegavanju prevelikog udarca na njihov džep osječki prvoligaš pokazuje i ove godine s mogućnošću obiteljske ulaznice. Tako će dva člana kućanstva osnovni obiteljski paket (1+1) za Istok platiti 250, za Zapad 350, a uz uključen i europski paket Istok će stajati 400, a Zapad 500 kuna. Svaki sljedeći član kućanstva svoju će godišnju dobiti za samo 50 kuna. Time će Osijek i dalje imati vjerojatno najjeftinije ulaznice u Hrvatskoj pa će navijači svaku utakmicu gledajući je s Istoka platiti samo desetak kuna. G. Roguljić n
Goran Roguljić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike