Sport
TRI KORNERA PENAL

Hladnokrvni Tomić nokautirao Skriptu
Objavljeno 12. lipnja, 2018.

Od večeras na malonogometnom turniru Tri kornera penal u konkurenciji seniora i veterana počinju susreti nokaut faze natjecanja. Inače, u nedjelju navečer zaigralo se nakon dva dana stanke, a najveći dio programa zauzele su utakmice mlađih kategorija. Na rasporedu su bili susreti starijih i mlađih pionira, a susreti su obilovali pogodcima jer su u osam njih mreže tresle čak 53 puta! U uzrastu Mlađih pionira dvije uvjerljive pobjede zabilježio je Kroko trade. Prvo su svladali Sarvaš s 5:0, a još uvjerljviji bili su u ogledu s vršnjacima iz Slavonca Tenja (7:0). U trećoj utakmici te se skupine Slavonac Tenja svladao je Sarvaš s 2:1.

Kod Starijih pionira dvije utakmice u danu odigrao je DGO. U prvoj su remizirali protiv Čepina 2:2 premda su na poluvremenu imali prednost od 2:0, a za gubljenje te prednosti ceh je platio Caffe bar Tornello u drugoj utakmici koju je DGO svladao s 8:0. Protiv CB Tornella slično je uvjerljiv bio i Ogi transport (7:0). Visoku pobjedu postigao je i Caffe bar Loco Brijest nad Olimpijom (5:1), a najzanimljiviji susret odigrali su Sarvaš i Slavonac Tenja koji je završio pobjedom Sarvaša 7:6!

Od dvije predviđene u konkurenciji veterana odigran je samo jedan susret i taj je donio iznenađenje jer je Ameba 79 svladala branitelja naslova Auto Baranja Skriptu s 1:0. Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Jago Tomić 50-ak seknudi prije kraja iz šesterca nakon trećeg kornera. Tomić je zadržao mirnoću, pogodio iz penala pod gredu i donio Amebi tri boda koja su naglavačke okrenula situaciju kod veterana uoči početka nokaut faze. Naime, Ameba je tom pobjedom zauzela drugo mjesto u skupini, a iza nje ostala su dva najveća favorita Caffe 5 Gravia i AB Skripta. Takav rasplet A skupine najmanje će veseliti sudionike B skupine jer ćemo u četvrtfinalu imati dva velika okršaja Limunčići protiv AB Skripte i Stare Moše CB Ecola. Po predviđanjima uoči turnira to su trebali biti polufinalni parovi. Inače, Caffe 5 Gravia je tri boda osvojila bez borbe jer se Slavonac Tenja nije pojavio na terenu.

Seniori su odigrali jedan susret i taj je odlučivao o drugoj poziciji u skupini F. Ona je pripala Lukenda transportima koji su s 2:0 svladali Caffe bar Exclusive. Zanimljivost iz te utakmice predstavlja podatak kako su Lukenda transporti pogotke postizali u prvoj i posljednjoj minuti utakmice. Dalje će proći i CB Exclusive kao trećeplasirani iz te skupine. D.Keler

STARIJI PIONIRI
DGO                      2  (2)
ČEPIN                   2  (0)

Igralište SD Olimpija. Sudac: Kovačević. Strijelci: 1:0 D.Vuković (4), 2:0 D.Vuković (8), 2:1 Lučinger (20), 2:2 Lučinger (27).

DGO: Jakelić, Perić, Hrastović, L. Vuković, Radojčić, Ilić, D.Vuković, Grujin.

ČEPIN: Begović, Mašić, Šušak, Galić, Matešić, Piškorjanac, Lučinger, Modrić, Štigler, Roso.

VETERANI
AB SKRIPTA             0
AMEBA '79                1  (0)

Igralište SD Olimpija. Suci: Kovačević i Schrempf. Strijelac: 0:1 Tomić (30-6m)

AUTO BARANJA SKRIPTA: Pospišil, Pribisalić, E. Šimić, H. Šimić, Jerković, Ižaković, Stojković, Hauber.

AMEBA 79: Keler, Tomić, Konjik, Kralj, Tomas, Jukić, Jurić, Šalavarda, Badovinac.

SENIORI
CB EXCLUSIVE           0
LUKENDA TR.             2  (1)

Igralište SD Olimpija. Suci: Schrempf i Kovačević. Strijelci: 0:1 Šantor (1), 0:2 Arambašić (30).

CAFFE BAR EXCLUSIVE: Andrašek, M. Galić, I. Galić, Salamon, Radoš, Cvetković, Koša, Kraljević, Krpata, Radojčić, Marin.

LUKENDA TR.: Sabolić, Radak, Arambašić, Lucić, Šantor, Laslo, Krstanović, Tomić, Ćavar, Kordić, Đanić, Radoš.

REZULTATI

Mlađi pioniri

Kroko trade - Sarvaš 5:0

Slavonac Tenja - Sarvaš 2:1

Kroko trade - Slavonac 7:0

l Stariji pioniri

Olimpija - Caffe bar Loco Brijest 1:5

Slavonac Tenja - Sarvaš 6:7

Caffe bar Tornello - DGO 0:8

DGO - Čepin 2:2

Ogi transport - CB Tornello 7:0

Veterani

Auto Baranja Skripta - Ameba 79 0:1

Slavonac Tenja - Caffe 5 Gravia 0:3 (p.f.)

Seniori

Caffe bar Exclusive - Lukenda transporti 0:2

DANAS NA TRI KORNERA PENAL

18 sati: Zeleno polje - Elektra, 18.20: Elektra - Olimpija (limači), 18.40: Mursa - Baranjci (početnici), 19 sati: D3 - Pekara Tenja, 19.35: H2 - Kroko trade (seniori), 20.5: Sport 4 pro.net - Ameba 79 (veterani), 20.40: Lukenda transporti - Cipelino, 21.15: Football mania by Ferivi - G2.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike