Osijek
DRUGI FESTIVAL CVIJEĆA

Bogat i šaren dvodnevni program
Objavljeno 14. svibnja, 2018.

Prigodno, uz obilježavanje Majčina dana, Grad Osijek i Turistička zajednica Grada Osijeka ovog vikenda organizirali su festival i sajam cvijeća. U svome drugom izdanju, i ovaj put na prostoru Promenade kod Vodenih vrata, sajam je postao dvodnevni, pa je osim ponude različitog cvijeća, sadnica, vrtnog programa i drugih korisnih potrepština za uređenje vrtova, okućnica i dvorišta... donio i podosta pratećeg programa.

Svoj su koncert u subotu u poslijepodnevnim satima održali učenici Glazbene škole, predstavili su se učenici još nekoliko srednjih i osnovnih škola, poslužene su “cvjetne” slastice. Naravno, ni ovaj put nije izostao vodeni vatromet... Jučerašnji dan počeo je doručkom na Promenadi. Oba dana izložba je trajala od 9 do 19 sati, a organizatori su se pobrinuli da za cvijeće i zelenio, jer bio je ovo topli vikend, bude dovoljno vode. Naime, izlagačima je na raspolaganju bilo Unikomovo vozilo cisterna. Sajam je u pratnji svojih suradnika tijekom subotnjeg prijepodneva obišao i gradonačelnik Ivan Vrkić.

Naposljetku, sajam se preselio i s unutarnje strane zidina, u galeriji Waldinger postavljena je izložba orhideja tvrtke Ocean Orchia iz Dobrovnika u Sloveniji. D.Ku.

Možda ste propustili...

SPOJ GINEKOLOGIJE I NEINVAZIVNE ESTETSKE MEDICINE

Poliklinika Sara sada i u Osijeku

“SAMONIKLO JESTIVO I LJEKOVITO BILJE”

Radionica u dvorištu PTF-a

Najčitanije iz rubrike