Sport
HUMANITARNA LIGA VETERANA

“Petica” drži vodstvo
Objavljeno 20. travnja, 2018.

Utakmice 4. kola Humanitarne lige veterana nisu donijele nikakve promjene na vrhu tablice. Vodeći tandem do novih je bodova došao na posve različit način. Stara Moša “rekreakcijom” jer im na “megdan” nisu izišli Limunčići, pa su do nova tri boda došli bez borbe. Zato se vodeći Caffe bar 5 morao dobro oznojiti protiv Skripte kako bi zadržao vodstvo. Skripta je na poluvremenu vodila s 1:0, a u posljednjih pet minuta na scenu je stupio Igor Budiša i sa dva pogotka preokrenuo rezultat u korist “Petice”. Samba i Caffe bar After Dark odigrali su bez pobjednika (1:1), a sve važno se dogodilo u prvom dijelu susreta. Prvo je Radanović doveo After Dark u vodstvo, a minutu prije odmora Maganić je postavio konačan rezultat. Taj remi iskoristio je HOS koji je pobijedio Sportske objekte (3:2), vjerojatno teže negoli se nadao, te je “skočio” na četvrto mjesto. Zanimljivo će biti u 5. kolu jer je na rasporedu veliki obračun dvije vodeće momčadi Caffe bara 5 i Stare Moše.

U 5. kolu, koje se igra u nedjelju, 22. travnja u dvorani Jug, sastaju se - 9.30: Športski objekti - Skripta, 10.05: Caffe bar 5 - Stara Moša, 10.40: Caffe bar After Dark - HOS, 11.15: Samba - Limunčići. D.Keler

Rezultati 4. kola

Stara Moša - Limunčići 3:0 (b.b.), Samba - Caffe bar After Dark 1:1, Skripta - Caffe bar 5 1:2, HOS - Sportski objekti 3:2.

Vodeći strijelci Lige su Dragan Krstić (Caffe bar After Dark) i Igor Budiša (Caffe bar 5) s po pet pogodaka.

SKRIPTA                         1  (1)
CAFFE BAR 5                 2  (0)

Dvorana Jug. Sudac: Hrvoje Kovačević. Strijelci: 1:0 Jukić (13), 1:1 Budiša (25), 1:2 Budiša (27).

SKRIPTA: Pospišil, Čović, E.Šimić, H.Šimić, Jukić, Stojković, Ižaković

CAFFE BAR 5: Mutić, Husić, Almaši, Ivanović, Budiša, Zrno, Kolovrat, Sušić, Babić, Nikšić, Korman, Kovač.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike