Sport
U DOMU LIVERPOOLA

Hrvatska - Brazil u lipnju na Anfieldu
Objavljeno 16. travnja, 2018.

Hrvatska nogometna reprezentacija u lipnju će u pripremnoj utakmici protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila prvi put zaigrati na proslavljenom stadionu engleskog velikana Liverpoola, objavio je HNS na svojoj stranici. Prijateljska utakmica Hrvatske i Brazila predviđena je za 3. lipnja u 16 sati prema hrvatskom vremenu, a bit će odigrana na kultnom stadionu Anfield.

Anfield je dom momčadi Liverpoola, popularnih Redsa, čije boje uspješno brani i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Liverpool je jedna od najuspješnijih momčadi Europe, a velik dio bogate sportske povijesti tog kluba ispisan je upravo na travnjaku Anfielda. Osim toga, vjerni i bučni navijači Redsa uživaju poseban status u nogometnom svijetu, pogotovo u trenutku kada se uoči početka utakmica s tribina začuje jedinstvena himna “You'll Never Walk Alone”. Hrvatska i Brazil susret će iskoristiti i kao jednu od posljednjih provjera uoči početka Svjetskog prvenstva u Rusij.

- Brazil je najatraktivnija momčad na svijetu, i čini me ponosnim što je Hrvatski nogometni savez uspio dogovoriti ovaj spektakl upravo u Liverpoolu. Izrazito se radujemo uživati u atmosferi Anfielda, gdje “vatreni” još nisu igrali. Radi se o kultnom stadionu i uvjeren sam da će naši reprezentativci uživati u ovoj utakmici, zajedno s našim navijačima i svim ostalim gledateljima - poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker. Hina

Možda ste propustili...

U RIJECI KREĆE FINALNA SERIJA ZA PROBOJ U KOŠARKAŠKU ELITU

Kvarner prvi nositelji, ali Brokeri su ga ove sezone već pobijedili usred Rijeke

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike