Sport
MŽNL SLAVONIJE I BARANJE - 21. KOLO

Vodeći tandem na gostujućim kušnjama
Objavljeno 13. travnja, 2018.

Nakon što su vratili čelno mjesto, nogometaši Zrinskog probat će ga obraniti u nedjeljnoj utakmici u Višnjevcu gdje stoluje sve bolji istoimeni domaćin koji je jesenas odnio kompletan plijen iz Jurjevca.

Gostima će, međutim, za očuvanje liderske pozicije biti dostatan i bod, a moguće da ga neće izgubiti ni u slučaju poraza budući da drugoplasiranoj Slogi predstoji sutrašnje gostovanje kod četvrtog Otoka koji je sigurno sposoban Novogradiščane zakinuti za nešto. Naročito jer su oni ostavili sve prošle subote u Vukovaru i prepustili Zrinskom lidersku poziciju. Taj bi liderski tandem poslije utakmica 21. kola ozbiljnije mogao pritisnuti treći Željezničar koji dočekuje zadnji Slavonac i bilo bi čudno odu li Tenjci neporaženi iz Slavonskog Broda. Iz egzistencijalnih razloga svi bi bodovi prekosutra trebali ostati u Babinoj Gredi gdje Šokadiji u posjet dolazi relevantna Vuteks Sloga nakon što je detronizirala Novogradiščane. Slično tešku i zahtjevnu domaću zadaću imat će Jadran kojemu u goste dolazi Vihor, stanovnik viših tabličnih sfera. U kojima je i Graničar, tako da će Boboćani teško naći prijeko potrebne bodove u Županji. U Pakracu su tekućeg proljeća sva tri prethodna gosta ostavila kompletan plijen pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li izgubiti i Darda koja u nastavku prvenstva igra preporođeno. NAŠK igra promjenjivo pa stoga pristigli Borac nije bez izgleda u Našicama gdje, inače, pada malo pogodaka.D.Lekšan

Parovi 21. kola

NAŠK - Borac, Hajduk - Darda, Željezničar - Slavonac i Otok - Sloga igraju sutra (subota) u 16.30 sati kada počinju i nedjeljne utakmice: Šokadija - Vuteks Sloga, Višnjevac - Zrinski, Jadran - Vihor i Graničar - Borac Agrar.

Najčitanije iz rubrike