Sport
SAMIR TOPLAK:

I mi i Osijek ispali smo iz ritma
Objavljeno 14. ožujka, 2018.

Nogometaši Intera na zaostalu utakmicu u Osijek putuju bez velikog pritiska. Odmaknli su se od opasne zone pa po tom pitanju nemaju nikakvog imperativa. Bez obzira na to trener Intera Samir Toplak uvijek teži sa svojom momčadi doći do pozitivnog rezultata. Smatra kako to neće biti lako, jer se Osječani moraju iskupiti nakon remija u Vinkovcima, uz nešto slabiju nogometnu prezentaciju.

- Poremetile su nas ove odgode, ispali smo iz ritma, a u sličnoj situaciji je i Osijek. Nismo u formi, a kao što vidim ni Osijek baš ne blista. Možda će ovo biti dobro za obje momčadi što se igra ubrzano utakmica za utakmicom, pa se vratimo u ritam igara. Osijek je favorit na svojem travnjaku, ali vjerujem da ćemo imati šansu da nešto učinimo i ostanemo neporaženi.

Osijek je realno još u igri za treću poziciju, a naniže li pobjede dohvatljiva je i druga pozicija. Želi li ostati u utrci s Rijekom i Hajdukom mora pobijediti protiv Intera. Zato je pritisak na domaćinu.

- Mi nismo pod pritiskom kao oni, jer njima su bodovi mnogo važniji. U dosadašnjim susretima uvijek nam Osijek dopusti igrati, i ako uspijemo u tom vremenu nešto postići, imamo šanse ostati neporaženi. Znam da Zekić jako mnogo rotira igru i igrače, jer ima igrače koji individualnom kvalitetom mogu riješiti utakmicu, ali imamo i mi svojih kvaliteta - rekao je trener Intera Samir Toplak.

Inače, Inter je posljednji put u Gradskom vrtu ostao neporažen 2016. godine kada je bilo 1:1. A. Grgić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike