Osijek
ZRAČNA LUKA OSIJEK

Od Uskrsa tri puta tjedno u Basel, pregovara se o Londonu i Dublinu
Objavljeno 28. veljače, 2018.

Od 25. ožujka zrakoplovi na relaciji Osijek - Basel pod okriljem najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, počinju letjeti iz Zračne luke Osijek tri puta tjedno.

- Sada imamo letove ponedjeljkom i petkom, a od 25. ožujka dobivamo i let srijedom. Osim toga, od 25. ožujka Eurowings iznova starta s letom za Stuttgart. Za sada ne možemo reći o kojim je novim linijama riječ jer još pregovoramo i ugovori još nisu potpisani. No naš interes, odnosno inetres naših putnika, svakako su destinacije u Njemačkoj, Skandinaviji, zemljama Beneluksa, Velikoj Britaniji i Irskoj. Najveći pritisak imamo za London i Dublin, pa upravo u tom smjeru teku i pregovori - komentirao je direktor Zračne luke Osijek, Davor Forgić.

Inače, u ZL Osijek kažu kako pregovaraju s Eurowingsom i Wizz Airom, ali i s još desetak drugih niskotarifnih zrakoplovnih kompanija.

- Ono što svakako već sada možemo potvrditi jest da od ovog ljeta iz Osijeka kreću nove linije prema zapadnoj Europi - kaže Forgić. N. Z. Eberhard

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRAD OSTAJE BEZ TVRTKE ZA IZMJEŠTANJE VOZILA

Zbog financijskih problema,
“Pauk Osijek” prestaje s
radom i traži raskid koncesije

2

BOŽIĆNA NAGRADNA IGRA “ŽENE ZA ŽENE”

Osječke poduzetnice udružile se kako bi darivale sugrađanke

3

U NOVOUREĐENOM SAKUNTALA PARKU POJAVILI SE PRVI VANDALI

Privremene ograde za zaštitu tise opet srušene

oglas