Sport
MALO DOBRIH STVARI

Osijek ne izgleda kao ozbiljna momčad
Objavljeno 1. veljače, 2018.

Vezani članci

DOBRA VIJEST ZA NAVIJAČE OSIJEKA

Grezda ostaje, pojačanja bi mogla stići uoči Dinama

Osijek je doživio još jedan poraz na pripremama u Španjolskoj. Na stranu rezultat, on nikada nije važan u tim susretima, ali ono što prikazuju bijelo-plavi ne pokazuje znakove napretka. Osijek, jednostavno, ne izgleda kako momčad. Nema agresivnosti, kompaktnosti, a iz toga se prelagano primaju pogodci. Protiv Steaue prvi je put nakon sedam mjeseci realizacija posve zakazala. Osijek nije zabio pogodak, čak ni s “bijele točke”. Zbog toga trener Zoran Zekić ne može biti spokojan jer je do početka proljetnog dijela sezone još samo desetak dana.

- Jesam li nečim zadovoljan iz te utakmice? Jesam, činjenicom što je završila - zajedljivo je počeo Zekić, a onda se posvetio analizi:

- U ovom trenutku nismo ni blizu ritma koji je potreban za odigravanje ovakvih utakmica. Najveći nam je problem što nismo kompaktni na sredini terena, suparnici nam prelako dolaze na posljednju liniju. Primamo naivne pogotke, a opet smo promašili toliko toga i uvijek mi taj segment kod naših suparnika izgleda daleko jednostavniji.Do nastavka sezone je još malo vremena i očito ćemo ta dva prva derbija morati odigrati na mišiće - rekao je Zekić.

Nije problem izgubiti od kijevskog Dynama ili Steaue, klubova koji igraju šesnaestinu finala Europske lige. Problem je kako Osijek izgleda na terenu. Tako ne izgleda momčad koja se bori za drugo mjesto. D.Keler

Možda ste propustili...

ODBOJKAŠI S DRAVE IGRAT ĆE ZA NASLOV PRVAKA DRŽAVE

Mursaši dobili majstoricu u Kašteli za reprizu lanjskog finala

EUROPSKO GIMNASTIČKO PRVENSTVO

Srbić i Ude u finalu, Aurela sustigao umor

Najčitanije iz rubrike