Tehno
U KONTAKTU S DOMOVINOM

Evolveo sponzor hrvatske ekspedicije Himalaya 2017
Objavljeno 24. studenog, 2017.

Evolveo, kao službeni sponzor hrvatske ekspedicije Himalaya 2017, omogućio je roniocima Lidiji Lijić, svjetskoj i europskoj prvakinji, i Vitomiru Maričiću, hrvatskom ekstremnom sportašu - oboje su hrvatski reprezentativci u ronjenju na dah - da s pomoću izrazito izdržljivog pametnog telefona EVOLVEO StrongPhone G4 budu u kontaktu s domovinom daleko od nje, u hladnoj Himalaji.

Za potrebe ekspedicije bilo je potrebno osigurati kompaktan i vodootporan uređaj dovoljno čvrst i izdržljiv da izdrži niske temperature, a opet dovoljno tanak da ne zauzima dodatni prostor u opremi koju ronioci nose na put. Upravo je EVOLVEO StrongPhone G4 pravi odabir, jer je opremljen iznimno čvrstim, vodootpornim i robusnim kućištem, koje osigurava maksimalnu zaštitu od teških uvjeta koji se mogu pojaviti pri svakodnevnom korištenju. Odlika pametnog telefona EVOLVEO StrongPhone G4 tanki je i elegantni dizajn, što je postignuto bez smanjenja izdržljivosti!

Glavne karakteristik EVOLVEA StrongPhone G4 su jedinstveni zaštitni okvir SolidStone, koji telefonu daje visoku funkcionalnu izdržljivost, štiteći ga od udara i padova, SONY Exmor R kamera Full HD video, kako bi naši ronici mogli snimiti predivne fotografije ili video u punoj HD kvaliteti, mediatek Quad Core procesor te dovoljno RAM memorije i veliki unutarnji prostor za pohranu. EVOLVEO Strong Phone G4 ima bateriju visokog kapaciteta, 3000 mAH, podršku za 4G/LTE mobilnu mrežu velike brzine, a IPS zaslon s 16,7 milijuna boja i širokim kutovima gledanja omogućuje jedinstveni vizualni doživljaj gledanja sadržaja na telefonu. Fotografije snimljene ovim uređajem predivne su i živopisne.

Robusno, no iznimno tanko i elegantno kućište, obloženo jednostavno zamjenjivim metalnim bočnim šipkicama atraktivnog dizajna, daje telefonu vrlo privlačan izgled, no sa zadržanim glavnim performansama telefona EVOLVEO, otpornih na udarce i vibracije, te izuzetnu sigurnost pri korištenju. EVOLVEOM Strong Phone G4 koristili su se profesionalci u ekstremnim uvjetima i pokazalo se kako je prošao na još jednom testu kada je izdržljivost u pitanju. M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike