Sport
MIRKO IVANOVSKI

Uvijek je teško u Vinkovcima
Objavljeno 21. listopada, 2017.

Najbolja vijest za Slaven Belupo je povratak Mirka Ivanovskog. Napadač Slaven Belupa bio je odsutan s travnjaka zbog operacije trbušnog zida. Mirko se oporavio i problemi su prošlost.

- Bilo mi je malo teško prošli tjedan, nakon mjesec i pol dana uključio sam se u rad s ekipom. No, najvažnije je da je operacija prošla super, nemam više nikakvih problema i vjerujem da ću uskoro uhvatiti pravu formu - rekao je Ivanovski.

Njegova asistencija Kendešu nije bila dovoljan za bar remi protiv Intera.

- Bili smo bolja momčad u prvih 20 - 30 minuta, imali smo nekoliko situacija, ali nismo uspjeli zabiti. Obično tada slijedi nepisano pravilo da ćeš primiti pogodak, što se i dogodilo i bilo je teško vratiti se nakon toga. Nažalost, nismo uspjeli doći bar do neriješenog rezultata, ali to je nogomet. Sigurno će se i nama negdje otvoriti.

Možda već danas u Vinkovcima gdje su dosad “farmaceuti” slavili pet puta, a sedam puta susret je završio neriješeno.

- Uvijek su tamo dosta tvrde utakmice. Prošle sezone prvu smo odigrali 0:0, a na proljeće smo izgubili s 3:1. Bit će dosta borbe, ni mi ni oni nismo u dobroj situaciji, bodovi imaju velik značaj. Mi dugo čekamo pobjedu, oni su pak stalno u borbi za opstanak. Bit će teška utakmica, ali idemo tamo 'poginuti' i pokušati pobijediti - rekao je Ivanovski.

Inače, trener Željko Kopić u Vinkovcima neće moći računati na ozlijeđenog Vedrana Purića i kartoniranog Selima Bouadlu. P.L.

Možda ste propustili...

FINAL FOUR HRVATSKOG RUKOMETNOG KUPA

Spačva sa Zagrebom, NEXE na Sesvete

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA SUSRET S GORICOM

Bez Lovrića i Bralića, vraća se Čokaj

Najčitanije iz rubrike