Sport
OSJEČKE RITMIČARKE NASTUPILE U RUMUNJSKOJ

U Aradu priprema za PH
Objavljeno 22. rujna, 2017.

Osijek će sredinom listopada biti domaćin ekipnog i pojedinačnog prvenstva Hrvatske u ritmičkoj gimnastici pa se članice KRŠG-a Rondo za predstavljenje pred domaćom publikom zagrijavaju na natjecanjima u okolnim državama. Proteklog su vikenda bile u Rumunjskoj, a ovoga idu u Mađarsku.

U rumunjskom Aradu održan je Arad Cup, mlade Osječanke bile su vrlo zapažene, a posebice je blistala Iva Janjić koja je zadivila umijećem i gracioznošću.

U A programu Patricija Mate (godište 2002./2004.) zauzela je peto mjesto u višeboju, dok je bila četvrta u lopti i obruču. Lorena Jelošek (2005.) završila je četvrta u višeboju, a bronce je osvajala u obruču i lopti. Barbara Čuljak (2006.) bila je treća u vježbi s loptom te peta u višeboju. Iva Janjić u svome 2007. godištu osvojila je drugo mjesto u vježbama s loptom i obručem, dok je u višeboju bila treća, iza dvojca iz domaćeg kluba Arad. Rumunjke su radile više pojedinačnih vježbi pa su u višeboju završile ispred Ive. U A programu nastupila je i Helena Slovaček (2009.), te bila treća u obruču i peta u višeboju. Među ritmičarkama koje su se natjecale u B programu bila je “rondašica” Paula Vujnovac (2008. godište), koja je završila druga u vježbi s obručem i četvrta u višeboju. I. Li.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike