Sport
ODGODA U VARAŽDINU

Bartolović: Jedina je
šteta što pričuve neću
moći vidjeti na djelu
Objavljeno 21. rujna, 2017.

Cibalia je jučer trebala odigrati Kup utakmicu u Varaždinu. Međutim, iz varaždinskog drugoligaša u Vinkovce je dan prije susreta stigla zamolba za odgodu utakmice za 18. listopada.

Varaždinski je teren, naime, zbog obilnih kiša natopljen vodom. Uz to, dan prije na njemu su odigrale utakmicu i ženske nogometne reprezentacije Hrvatske i Švedske, a travnjak se želi sačuvati za sljedeće prvenstvene utakmice kluba, kao i za susrete U-21 reprezentacije Hrvatske početkom sljedećeg mjeseca.

Iz Cibalije su udovoljili zahtjevima svojih domaćina te će se utakmica šesnaestine finala Kupa igrati 18. listopada u Varaždinu. Ova iznenadna odgoda mogla bi poremetiti planove trenera Mladena Bartolovića. Naravno, imat će sada više vremena za pripremu utakmice protiv Intera. Ali brzo će doći 18. listopada i novi ritam odigravanja susreta, srijeda - subota.

- Jedino što je poremetilo moje planove jest što na djelu u službenoj utakmici sigurno nećemo vidjeti igrače koji su dosad manje igrali, a ovo im je bila odlična prigoda za dokazivanje. Za sada je sigurno kako nećemo organizirati nikakve prijateljske utakmice. Ako budemo mogli, pokušat ćemo između susreta s Interom i Dinamom organizirati jednu prijateljsku utakmicu, upravo za te igrače koji manje igraju, kako bismo ih vidjeli na djelu - rekao je Bartolović.

Osim u Varaždinu, kiša je polako počela natapati i terene stadiona Cibalije. Poznato je i kako vinkovački travnjak nakon obilnijih kiša i nije baš za upotrebu. Situacija još nije teška, ali bi za dan-dva mogla biti ako kiša nastavi padati ovim ritmom. Pitanje je stoga može li kiša ugroziti pripreme za jako važnu utakmicu Cibalije, protiv Inter Zaprešića.

- Nema nam što kiša remetiti, moramo biti spremni za sve uvjete igranja. Tko kaže da i u subotu neće padati kiša, pa su ovi sadašnji uvjeti na kojima treniramo još i dobrodošli. Naši su tereni još jako dobri, izdržavaju još ovu kišu pa ni s te strane nema nikakvih problema. Uglavnom se radi prema planovima, bez ikakvih odstupanja.

Što se igračkog kadra tiče, tu trener Bartolović nema nekih većih problema. Zbog trećeg žutog kartona protiv Intera neće nastupiti Marko Karamarko i Hrvoje Plum, pa je sigurno da će dva nova igrača zauzeti njihovo mjesto?

- Osim Karamarka i Pluma svi će biti spremni za subotu i svi rade jako dobro. Crnčević se priključio radu, ali još nije fizički spreman za utakmicu. Što se, pak, promjena u sastavu tiče, njih će biti. Prvo zbog odsutnosti Karamarka i Pluma, a sigurno će još jedan ili dvojica novih dobiti priliku. Sve ovisi o radu tijekom tjedna - zaključio je trener Cibalije.

Antun GRGIĆ
Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

SEDMO IZDANJE KUPA GRADA OSIJEKA U MAČEVANJU

Članovi MK Dmitar Zvonimir skupljali su iskustvo, ali i medalje

Najčitanije iz rubrike