Tehno
SAMSUNG

Pametni telefon Galaxy Note8
Objavljeno 25. kolovoza, 2017.

Vezani članci

POVRATAK KRALJA

Test: Samsung Galaxy S8

Samsung je prvi put predstavio Note seriju uređaja 2011. godine. Od tada postoji zajednica zaljubljenika u prepoznatljiv veliki zaslon i S Pen olovku koji krase Note uređaje. Prema Samsungovu istraživanju tržišta, 85 posto korisnika izjavilo je da ponosno pokazuje svoj Note uređaj, dok je 75 posto izjavilo da je on najbolji pametni telefon koji su ikad imali.

Pametni telefon Galaxy Note8 ima najveći zaslon od svih Note uređaja do sada, no njegovo izduljeno kućište omogućuje mu da se udobno smjesti u dlan. Beskrajni zaslon dijagonale 6,3-inčni ima Quad HD+ rezoluciju i Super AMOLED tehnologiju koja omogućuje korisniku da vidi više uz manje skrolanja. Galaxy Note8 osigurava korisniku više prostora za gledanje, čitanje i crtanje, što ga čini vrhunskim uređajem za obavljanje više zadataka u isto vrijeme.

Pametni telefon Galaxy Note8 opremljen je dvjema 12MP stražnjim kamerama s optičkim stabilizatorom slike (OIS), obje sa širokokutnim i telefoto lećama. Neovisno o tome istražujete li novi grad ili trčite po omiljenoj stazi, OIS omogućuje snimanje oštrih fotografija.

Za naprednije fotografiranje, Live Fokus značajka na pametnom telefonu Galaxy Note8 omogućuje kontrolu dubine fotografije tako što korisniku omogućuje prilagođavanje bokeh efekta prilikom pregledavanja fotografija i nakon njihova snimanja.

Samsung DeX omogućava iskustvo rada na stolnom računalu koje pokreće pametni telefon. Možete pohraniti dokumente na telefon, raditi dok ste u pokretu te koristiti Samsung DeX kada vam je potreban još veći zaslon. Pametni telefon Galaxy Note8 uključuje i Bixby8, inteligentan način korištenja telefona koji uči od vas, unaprjeđuje se s vremenom i pomaže vam postići više.

Pametni telefon Galaxy Note8 bit će u Hrvatskoj dostupan polovinom rujna, u crnoj i zlatnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7699 kuna. Kupci uređaje mogu prednaručiti već danas, kod operatera Hrvatskog Telekoma, Tele2 i Vipneta, kao i maloprodajnih partnera, eKupi, Elipso, Sancta Domenica i Smartson. Svi kupci koji prednaruče Samsung Galaxy Note8 u paketu će dobiti i Samsung DeX.M.R.

7699

kuna preporučena je maloprodajna cijena