Sport
KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK

Vladimir Krstić produljio do 2021.
Objavljeno 25. srpnja, 2017.

Novih igračkih transfera još nema, ali u slavonskom košarkaškom premijerligašu ipak se potpisuju ugovori. Zapravo, riječ je o produljenju postojećeg, kojeg je trener Vladimir Krstić potpisao još koncem 2014. godine. Glavnom strategu Vrijednosnice Osijek ugovorna obveza važila je još za predstojeću sezonu, ali klupsko čelništvo očito ne želi za godinu dana tražiti njegovog nasljednika na klupi. Očekivano, jer Krstićev je pečat vidljiv na igrama i rezultatima, ovi ostvareni u posljednjem natjecateljskom ciklusu su i najbolji u klupskoj povijesti, stoga je razumljivo da se klub želi osigurati na vrijeme.

- Smatramo da imamo trenera koji je ovoga trenutka najperspektivniji u Hrvatskoj. Ostvarili smo prošle sezone odličan rezultat, stoga je jasno da zajedničkim snagama želimo napraviti novi iskorak - kaže sportski direktor Renato Martinko.

Ljubav je očito obostrana, jer i trener ne krije da se odlično osjeća i snalazi na klupi “brokera”.

- U svom gradu dobio sam prigodu graditi ozbiljnu trenersku karijeru. Napredujemo iz sezone u sezonu, klub raste na svim razinama. Predsjednik Hrkač i klupska logistika stvorili su nam uvjete za daljnji razvoj, stoga mi je drago što smo dogovorili nastavak suradnje i građenje jedne pozitivne sportske priče u Osijeku - kaže trener košarkaša s Drave, koji sada čeka i konkretne poteze uprave oko osnaženja igračkog kadra. N.B.

Možda ste propustili...

EUROPSKO GIMNASTIČKO PRVENSTVO

Srbić i Ude u finalu, Aurela sustigao umor

DANI MAČEVANJA U GRADSKOM VRTU

Jako društvo, 400-tinjak nastupa i nova maskota

MURSAŠI SE ISKAZALI U KAŠTELANSKOJ MAJSTORICI

Najtežom stazom ponovno do finala doigravanja za prvaka

Najčitanije iz rubrike