Tehno
ADATA PREDSTAVLJA

OTG flash pogoni UC360 i UC370
Objavljeno 23. lipnja, 2017.

Oba su modela proizvodi vrste 2-u-1, pri čemu UC360 ima USB-A i Micro USB, a UC370 kombinira USB-A i USB-C priključke. Podaci se prenose brzinom USB 3.1, dok su oba pogona robusna i praktična za upotrebu u sustavima Windows, Mac OS, Android i na raznim drugim platformama kao što su igraće konzole i pametni televizori. Korisnici mogu birati između 16, 32 i 64-gigabajtnih verzija novih pogona.

Na ultrakompaktnom kućištu pogona UC360 nalaze se priključci USB-A i Micro USB, a tu je i praktični držač kako bi ga korisnici mogli pričvrstiti za privjeske za ključeve, torbe, remenje i slično te tako spriječiti gubitak i olakšati nošenje. Masa mu iznosi samo 3,8 grama, pa postavlja nove standarde u superlaganim univerzalnim mogućnostima povezivanja brzinama do 5 Gb/s.

ADATA je odlučila ponuditi OTG pogon UC370 zahvaljujući sve većoj popularnosti reverzibilnog USB-C priključka. S jedne strane krasi ga sveprisutni USB-A priključak, dok s druge strane ima USB-C priključak. S pomoću ta dva priključka korisnici mogu pristupati cijelom nizu uređaja: od starijih do posve novih. UC370 podržava prijenos podataka do brzine 10 Gb/s i težak je samo 3,7 grama. Dolazi s integriranim držačem kako bi rad u pokretu i upotreba bili što svestraniji, a tu je i moderan poklopac za USB-C priključak.

UC360 i UC370 vrlo su kompaktni i lagani. Načinjeni su korištenjem metodologije čipa na matičnoj ploči (chip-on-board, COB) te su stoga vrlo čvrsti i otporni na udarce, padove, prašinu i vlagu. Kućište ovih dvaju modela nije načinjeno od obične plastike, nego od robusnog metala, pa su posebno čvrsti i izgledaju vrlo elegantno i moderno.M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike