Mozaik
OD 1. DO 3. LIPNJA

Urban Fest Osijek: više od 50 glazbenika i više od 1500 minuta odlične glazbe
Objavljeno 1. lipnja, 2017.

Dugo očekivano četrnaesto izdanje osječkog festivala je pred vratima, a za sve one koji su propustili neku od informacija vezanih uz Urban Fest Osijek vrijeme je da usvoje gradivo.Ima li boljeg dana za početak našeg urbanog hoda od prvolipanjske večeri ovoga četvrtka na lijevoj obali Drave, i to kod katakombi, gdje se događa svojevrsni UFO comeback na staru lokaciju. Ulaz je na koncerte besplatan, a upad na aftere je 30 kuna. Osijek će biti domaćin nekim od najvećih imena urbane scene, kao što su Kawasaki 3P, Kojoti, Krankšvester, Jonathan, Straight Mickey and The Boyz i Samostalni Referenti, ali i hrvatskoj funk delegaciji: DJ Billainu, Miltonu Bradleyu i Traumu na elektronskom dijelu. Neka vas ova ugodna ljetna temperatura od 1. do 3. lipnja izmami na ulice i dovede na ovogodišnji Urban Fest Osijek, jer vas ove godine, u organizaciji Kreativne agencije Adverta, očekuje potpuno nova priča. Nakon toga je after u katakombama, a organizator, Kreativna agencija Adverta, donosi i finalni lineup s više od 50 glazbenika i najmanje 1500 minuta odlične glazbe.

l Danas, 1. lipnja, nastupaju:

Indigoscience (Osijek), Jonathan (Rijeka), Kawasaki 3P (Zagreb), Modern Delusion (Zagreb) i Plastic Knives (Zagreb), a na afteru su za glazbu zaslužni DJ Billain, DJ Kula i DJ Oliver.

l U petak, 2. lipnja, na pozornici će biti:

Harvo Jay (Osijek), Sleepyheads (Zagreb), Straight Mickey and The Boyz (Beograd), Baden-Baden (Zagreb) i Kojoti (Zagreb), a na afteru glavnu riječ ima hrvatska funk delegacija: Venom, Borovich, D-Gree, Slip Mat, Bijan, Umbo.

l Subota, 3. lipnja, donosi sljedeće izvođače:

Tin Arbutina & Syndrome (Osijek), Shuttle (Osijek), Bruto Geto (Zagreb), Samostalni Referenti (Beograd) i Krankšvester (Sett & 3ki Stil) (Osijek). Na after partyju nastupa dobro poznata ekipa: DJ Milton Bradley i DJ Insolate, Volster i Kolek3K. Za više informacija posjetite www.ufo.com.hr ili FB stranicu UFO festivala. T.K.

Ulaz je na koncerte besplatan, a upad na aftere je 30 kuna

Najčitanije iz rubrike