Sport
NK VIŠNJEVAC

Nema im spasa, ali ne predaju se unaprijed
Objavljeno 18. svibnja, 2017.

Za pedeset posto su Višnjevčani u nedjelju bolje prošli nego sedam dana prije u Bijelom Brdu! Otamo su se vratili s tucetom lopti u mreži (2:12) i potom dočekali Slaviju, koja je u Pleternicu odnijela sve bodove uz šest postignutih pogodaka (0:6). Tim je porazom momčad trenera Milana Vuice izgubila i teorijsku mogućnost ostanka u trećeligaškoj konkurenciji te će od jeseni participirati u razredu niže. Toliko primljenih pogodaka u posljednje dvije utakmice zorno sugerira deprimiranost i pomirenost sa sudbinom mladih višnjevačkih igrača.

- Teško je više podignuti momčad koja je ponajprije psihološki klonula, a tada i nedostatak objektivne kvalitete više dolazi do izražaja. Takvo naše agregatno stanje iskoristili su i Pleterničani te nam novim visokim i neugodnim porazom uručili izlaznu trećeligašku kartu - rezignirano je pričao višnjevački trener, koji će trebati još u tri navrata okupiti i moblizirati momčad. Subotnji je put dalek i bez nade jer “fenjeraš” odlazi na noge Varaždinu, koji bi tom planiranom pobjedom bio nadomak plasmana u Drugu ligu.

- I da smo puno kompaktniji u srazu s Varaždinom, teško bismo mogli računati na bodove. Nećemo se, dakako, predati unaprijed, nego ćemo se rasterećeno suprotstaviti ambicioznom protivniku te pokušati ostvariti znatno bolji rezultat nego u prethodna dva navrata. Nadam se da i moji igrači razmišljaju sportski te da će se boriti pošteno do kraja, nakon čega im nitko neće moći ništa prigovoriti. Osobno bih želio da u Varaždinu odigramo u granicama mogućnosti te pokažemo da nismo na razini kakvu sugeriraju posljednji porazi - najavio je trener Vuica subotnji susret 28. kola. D.Lekšan

Možda ste propustili...

ŽNK OSIJEK SUDIONIK EU SPORT FORUMA

U finalu je bio i osječki projekt

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

Vodeći trojac traži bodove na gostujućim terenima

Najčitanije iz rubrike