Sport
DINAMO - CIBALIA 6-0

Potop Vinkovčana na Maksimiru
Objavljeno 29. travnja, 2017.
Trener Bartolović odmarao je glavne igrače i kreatore igre.

Treći puta u HNL-u momčad Cibalije u Zagrebu je primila šest golova, a drugi puta, nakon 2008. izgubila je sa čistih 6:0. Očito Dinamo nije u tolikoj krizi kao što se mislilo niti je Cibalia toliko dobro izašla iz krize da bi kombinirani sastav Vinkovčana mogao nauditi Zagrepčanima. Na utakmici se posebno istaknuo mladi igrač Dinama Amer Gojak koji je postigao četiri gola, a svoj prvi ove sezone i danas prvi Dinama postigao je u 23. minuti, da bi još jedan postigao u prvom, a još dva u drugom poluvremenu.

Pokušao je trener Bartolović umanjiti moć domaćina uvođenjem svježih igrača u drugom poluvremenu, ali osim što su uspjeli primiti "samo" da gola u drugom poluvremenu drugog pomaka nije bilo. Očito je svima u klubu važniji slijedeći susret koji za tjedan dana Cibalia igra u Vinkovcima protiv direktnog konkurenta za ispadanje Splita i da je zbog toga trener Bartolović odmarao glavne igrače i kreatore igre. Ovaj težak poraz nogometaši Cibalije jedino će opravdati pobjedom u slijedeću nedjelju protiv Splita. A. Grgić

Rezultati by SofaScore

DINAMO - CIBALIA  6:0  (4:0)

ZAGREB - Stadion Maksimir. Gledatelja: 2428. Sudac: Marko Matoc (Zaprešić).
STRIJELCI: 1:0 Gojak (23), 2:0 Soudano (27), 3:0 Gojak (38), 4:0 Antolić (42), 5:0 Gojak (78), 6:0 Gojak (86).
ŽUTI KARTONI: Schildenfeld (Dinamo), Rubić (Cibalia).
Crvenih kartona nije bilo.

DINAMO: Livaković, Šitum, Lešković (od 46. Soldo), Schildenfeld, Stojanović, Moro (od 69. Pavičić), Antolić, Soudani, Gojak, Olmo, Hodžić (od 56. Guilherme). 
CIBALIA: Šubarić, Zgrablić, Markić, Tipurić, Rubić, Mijoković, Mlakić, Filipović, Pervan (od 46. M. Mišić), Glavica (od 68. Baša), Brekalo (od 56. Mastelić).

Najčitanije iz rubrike