Sport
NK VIŠNJEVAC

Za goste je kobna bila završnica prvog dijela
Objavljeno 27. travnja, 2017.

Na krilima domaćeg punog uspjeha Višnjevčani su otišli u Đakovo na poprište susreta 23. kola i kući se vratili praznih ruku (1:2). Sedam kola uoči kraja taj je novi poraz prouzročio desetobodni zaostak za najbližim konkurentom, tako da je ostanak u domeni teorije. Đakovačka praksa nije bila nezadovoljavajuća, ali je bodovni skor ostao na (pre)skromnih 12 tako da su izlazna vrata sve bliskija.

- Iako je domaćin bio uvodno aktivniji, završnica prvoga poluvremena bila je kobna jer smo tada primili dva pogotka i nagovijestili poraz. Nastavak je bio znatno bolji i uz malo sreće mogli smo kući otići neporaženi, ali su ponovno nijanse presudile da to tako ne bude, pa smo, u konačnici, tu gdje jesmo - analizirao je višnjevački trener Milan Vuica subotnji neuspjeh u Đakovu. Tijekom tjedna momčad mu ima obvezu u županijskom kupu (Ladimirevci) i u nedjelju dočekuje Ždralovčane.

- Dolazi nam nepredvidljiva momčad koja ima obvezu brisanja prethodnog domaćeg neuspjeha. Naša je do kraja osvojiti što više bodova i pokušati sačuvati aktualni natjecateljski status. Uz sve nedaće permanetno nas prati i nekompletnost momčadi, ali se nadam da ćemo protiv Mladosti izvesti najjaču moguću postavu. U tom slučaju ostanak bodova u kući mogla bi biti logična posljedica koju trebamo isprovocirati, odnosno igrom i zalaganjem zaslužiti. Unatoč općoj percepciji, momčad se diže, tako da možemo optmističnije iščekivati nadolazeće izazove - nada ne napušta stratega višnjevačkog trećeligaša. D.L.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike