Sport
OSIJEK II

Zadržati nepobjedivost na domaćem terenu
Objavljeno 21. travnja, 2017.

Drugu momčad Osijeka sutra očekuje novi težak trećeligaški izazov. Na igralište u Donjem gradu stižu nogometaši Slavije iz Pleternice koji su jedni od rijetkih jesenas uspjeli nanijeti poraz bijelo-plavima. Osječani taj susret dočekuju nakon trilera u Bijelom Brdu gdje su uspjeli nadoknaditi zaostatak od tri pogotka što protiv momčad kakva je BSK uopće nije jednostavan posao.

- Čudna je to bila utakmica. Bili smo malo uspavani u prvom dijelu pa smo olako primili pogotke. No, u nastavku smo pokazali karakter, dostigli zaostatak i mogli čak i napraviti potpuni preokret. Kao trener s takvim reakcijom momčadi moram biti zadovoljan - kaže Dino Skender, trener Osijeka II.

No, avantura iz Bijelog Brda već je posve u drugom planu jer slijede novi izazovi. Slavija iz Pleternice pripada među vrlo ozbiljne suparnike u toj ligi.

- Neugodan su suparnik. Jesenas smo poraženi tamo i to nam treba biti dodatni motiv. Mislim kako smo u uzlaznoj putanji kada je forma u pitanju, ali to uvijek treba dokazati na travnjaku. Pokušat ćemo uzvratiti Pleterničanima za taj jesenski poraz i na taj način nastaviti niz pozitivnih rezultata koji imamo ovog proljeća kada smo domaćini - zaključuje Skender.

Zasad je neizvjesno koga će sve Skender imati na raspolaganju. Prva momčad bijelo-plavih igra utakmicu dan ranije pa nije isključeno da Zoran Zekić pošalje ponekog igrača za drugi sastav. Iako, to su već sporedne stvari. Puno je važnije da oni koji su već standardni u toj drugoj momčadi pokažu kako su zreli i sposobni pokucati na vrata prvoligaške konkurencije. Što ćeš boljeg motiva... D.Keler

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike