Sport
NK BEDEM

Jure Jurić umjesto Mladena Bartolovića
Objavljeno 30. ožujka, 2017.

Trećeligaš Bedem iz Ivankova ovog je tjedna ostao bez trenera. Klupu je napustio Mladen Bartolović, koji je preuzeo prvoligaša iz Vinkovaca i time ostavio prazno mjesto prvog stratega Bedema. U Ivankovu su promptno djelovali jer ih već u nedjelju očekuje nova prvenstvena utakmica protiv Bjelovara. Izabrali su novog trenera, Juru Jurića, koji ne misli kako je on trajno rješenje za klupu Ivankovčana.

- Preuzeo sam funkciju trenera dok ne nađemo neko stalno rješenje, ako ne uspijemo, možda odradim sezonu do kraja, vidjet ćemo kako će se sve odvijati - pričao je Jurić.

Bivši trener Mladen Bartolović proveo je u Bedemu osam mjeseci i iza sebe ostavio pozitivnu atmosferu, ali i momčad koja igra dobar nogomet. Novom strategu neće biti teško nastaviti tamo gdje je Bartolović stao, a o njemu ima samo riječi pohvale.

- U prvom redu Bartolović je odličan čovjek, a isto tako i trener. Žao nam je što je otišao, ali u drugu ruku i drago što je dobio priliku voditi prvoligašku momčad. Mislim da je to svojom stručnošću i zaslužio.

U nedjelju u Ivankovo stiže momčad Bjelovara, koja s 24 boda zauzima 11. mjesto na tablici, što je sedam manje od Bedema. Nakon dobre igre u Koprivnici, ali i minimalnog poraza, može se očekivati još jednu dobru igru Bedema. Naravno sva tri boda?

- Hendikepirani smo odlaskom Koledića u Istru, gdje će raditi, ali i bez njega smo spremni nastaviti putem kojim smo išli do sada. Uvjeren sam kako možemo nastaviti s pozitivnim rezultatima i očekujem pobjedu protiv Bjelovara - rekao je novi trener.

Vjerojatno se očekivanja u klubu nisu ništa smanjila dolaskom novog trenera. A ona su što bolji plasman na kraju sezone.

- Nemamo nikakav imperativ, ali imamo veliku želju plasirati se što bliže vrhu. S obzirom na kvalitetu koju posjedujemo u igračkom kadru, očekujem da to i ostvarimo. Što smo bliže vrhu, to su igrači sve cjenjeniji na tržištu, a što je i njima u velikom interesu, pa mogu reći kako nam je zajednički interes isti - zaključio je novi strateg Bedema Jure Jurić

Utakmicu 20. kola protiv Bjelovara u Ivankovu nogometaši Bedema igraju u nedjelju s početkom u 16.30 sati. A. Grgić

Antun GRGIĆ
Možda ste propustili...

U RIJECI KREĆE FINALNA SERIJA ZA PROBOJ U KOŠARKAŠKU ELITU

Kvarner prvi nositelji, ali Brokeri su ga ove sezone već pobijedili usred Rijeke

MŽNL OSIJEK - VINKOVCI

Vardarac u stotoj do sva tri boda

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže zajedništvo i podršku

Najčitanije iz rubrike