Tehno
CANON THEREFORE

Ponuda digitalnog arhiva
Objavljeno 10. ožujka, 2017.

Canon je objavio kako je u tvrtki Profi laboris iz Zagreba uspješno implementiran napredni sustav upravljanja dokumentima zasnovan na Canonovu rješenju Therefore.

Sustav zaposlenicima omogućuje znatno jednostavniji rad i brz pristup velikom broju dokumenata, podižući produktivnost. Korisnicima usluga tvrtke Profi laboris nudi, pak, digitalizirani arhiv dokumenata dostupan sigurnim putem preko interneta kroz Therefore Portal.

Zbog jedinstvene usluge digitalnog arhiva, kojem može pristupiti i treća strana, u tvrtku Profi laboris privukli su tri nova velika korisnika te zadržali više ključnih korisnika. Ušteda vremena iznosi 10 - 15 %, što se odražava na produktivnost zaposlenika. Troškove ispisa Profi laboris smanjio je za 30 %, što čini do 3 % ukupnih troškova.

Korisnici digitalnim dokumentima pristupaju s pomoću jedinstvenog QR kôda, koji dobiju na originalnom dokumentu poštom. Pristup je zaštićen korisničkim imenom i lozinkom, a u slučaju inspekcijskog nadzora pristup dokumentima može se dodijeliti i drugim ovlaštenim osobama na ograničeno vrijeme. “Budući da je riječ o specifičnoj primjeni QR koda glede korisnika, bile su potrebne prilagodbe rješenja, pri čemu je bila ključna podrška Canona i partnera KSU”, dodaje Perović.

Uz rješenje za upravljanje dokumentima Therefore s odgovarajućim modulima i licencama, Profi laboris koristi i brze skenere dokumenata Canon imageFORMULA DR-M160II, DR-F120 i DR-C240 te višenamjenski uređaj Canon imageRUNNER C3580i.

U sljedećoj će fazi razvoja uvođenjem automatizacije dopuniti portal obrascima, a zahvaljujući novoj verziji Thereforea i korisnici će moći unositi podatke, preuzimati određene procese te tako smanjiti radno opterećenje zaposlenika. Ideja o tome kako poboljšati procese u Profi laborisu svakako ne manjka, a fleksibilnost rješenja Therefore omogućuje im da ih postupno i provode. M.R.

Možda ste propustili...

POTAKNUTA UMJETNOM INTELIGENCIJOM

Samsungova linija televizora i soundbarova

DOSAD NEVIĐENO ISKUSTVO STREAMINGA

Sonos predstavlja potpuno preoblikovanu aplikaciju

HUAWEI U DUBAIJU NAJAVIO NOVOSTI ZA 7. SVIBNJA

Lansiranje novih proizvoda