Tehno
NOVA TOMATO PONUDA

S 4G brzinom u svim tarifama
Objavljeno 17. veljače, 2017.

Tomato korisnici ne žele se zamarati kompliciranim paketima i proizvodima, žele kvalitetnu uslugu i dobre cijene, 4G brzine i ponudu koja im pruža dovoljno svega - minuta, SMS-ova i interneta, potvrdilo je online istraživanje koje je Tomato proveo među korisnicima o najvažnijim očekivanjima koja imaju od usluge. Više od dvije trećine korisnika odgovorilo je da bi voljeli provoditi više vremena na internetu (kad god i gdje god požele) te više i češće biti u kontaktu s ljudima do kojih im je stalo, bez razmišljanja, kad god požele. Istovremeno, 58 posto korisnika u istraživanju reklo je kako se ne žele baviti kompliciranim proizvodima i uslugama (koji nisu jednostavni za korištenje) i to je bio najčešći odgovor na pitanje „Na što ne voliš trošiti svoje vrijeme i pažnju?“. Ono što su najčešće korisnici rekli da očekuju od mobilne usluge jest povoljna usluga (68 %), bez skrivenih troškova (65 %) i s dovoljno minuta, SMS-ova i interneta (62 %). Također, polovica ispitanika smatra da bi 4G brzina trebala biti uključena u mobilnu tarifu.

Osvježeni Tomato brand ima jednostavnu i atraktivnu ponudu kojom korisnici mogu odmoriti mozak i ne trošiti svoje dragocjeno vrijeme na proučavanje kompliciranih paketa i traženje najbolje kombinacije te imaju dovoljno svega - minuta, SMS-ova i interneta da razgovaraju s kim god žele i kad požele.

Odabir tarife nikada nije bio jednostavniji, a korisnici se ne trebaju zamarati kompliciranim paketima i tarifama. U novoj, osvježenoj Tomato ponudi mogu birati između Male, Srednje i Velike tarife koje su iste za korisnike bonova i u pretplati.M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike