Tehno
NOVI SONY WALKMAN NW-A35

Spoj stila i Hi-Res audiosadržaja
Objavljeno 13. siječnja, 2017.

Novi Walkman uređaji iz serije NW-A35 kompanije Sony pružaju vam priliku da uživate u glazbi sa stilom, kreirani s fokusom na modu i individualnost, nove modele karakterizira živopisan dizajn i jednostavno korištenje, čineći ih savršenim spojem za svaki životni stil.

Besprijekorna jasnoća zvuka, zahvaljujući kompatibilnosti s audioformatima visoke rezolucije, intuitivno korisničko sučelje i kvalitetan bežični prijenos, samo su neke od odlika Sony audionoviteta predstavljenih na CES sajmu.

Novi model NW-A35 kompaktnih je dimenzija i teži samo 98 grama, dok kompatibilnost s Bluetooth i NFC standardima omogućava bežično povezivanje sa zvučnicima ili slušalicama, bez brige o zapetljanim žicama. Odličan je partner Sony bežičnim slušalicama MDR-1000ABN s funkcijom za potiskivanje buke. Također, ovaj novi model odlikuje i duže trajanje baterije od 45 sati (za MP3 sadržaj), odnosno 30 sati (za audiosadržaje visoke rezolucije), nakon jednog punjenja, pa možete uživati u glazbi satima, gdje god bili.

Zahvaljujući kombinaciji najboljih audiotehnologija, uključujući podršku za DSD formate, ovaj uređaj nudi audiokvalitetu koja oduzima dah. Novi model posjeduje i pet POSCAP kondenzatora koji jačaju napajanje za S-Master HX digitalno pojačalo, čime se uklanjaju distorzija i šum širom različitih frekvencija. Također, uređaj je unaprijeđen i s dva clock oscilatora napravljena za pružanje optimalne modulacije koja povećava jasnoću zvuka i poboljšava stereo doživljaj tako da možete osjetiti svaki dah, svaki udarac bubnja i svaku notu.

Ovaj model također odlikuju i unaprijeđeni ekran na dodir od 3,1 inča, kao i intuitivno korisničko sučelje s bočnim tipkama za praktično upravljanje. Kapacitet interne memorije iznosi 16GB, a za skladištenje velikih muzičkih kolekcija, na raspolaganju je mogućnost korištenja eksterne microSD kartice. Walkman NW-A35HN također posjeduje sve spomenute opcije, ali dolazi i sa slušalicama kompatibilnim s audiosadržajem visoke rezolucije i s funkcijom za digitalno potiskivanje buke.

Novi uređaji iz serije NW-A35 bit će dostupni u Europi od veljače 2017. godine u pet jarkih boja – viridijan plavoj, cinober crvenoj, ugljeno crnoj, limeta žutoj i bordo roze. M.R.

Možda ste propustili...

OKUPILO SE VIŠE OD 500 ANALITIČARA, ISTRAŽIVAČA, KLJUČNIH OPINION MAKERA

Huawei održao 21. izdanje svog Globalnog summita

SAD: ŠTO PODRAZUMIJEVA ZABRANA KINESKE DRUŠTVENE MREŽE

TikTok je pod pritiskom i u ostatku Zapada, također zbog dijeljenja podataka

WHATSUP RADI NA NOVOJ FUNKCIJI

Zvanje osoba koje nisu u imeniku