Sport
CIBALIA PORAŽENA NA RUJEVICI

Sesar: Nisam siguran da je bio drugi jedanesterac
Objavljeno 28. studenog, 2016.

U samo sedam minuta nogometaši Rijeke riješili su utakmicu u svoju korist u čemu su im svesrdno pomogli igrači Cibalije, načinivši dva prekršaja unutar šesnaesterca pa sucu nije preostalo ništa drugo nego pokazati na bijelu točku. Oba su precizno izvedena, što je Riječanima bilo dovoljno za nova tri boda. Potajno su se Vinkovčani nadali bodu želeći odigrati slično kao u Vinkovcima kada im je pošlo za rukom sačuvati svoju mrežu netaknutom. Vršitelj dužnosti trenera seniorske momčadi Cibalije Siniša Sesar nije zadovoljan izgledom svoje momčadi u prvom poluvremenu, dok su u drugom odradili baš onako kako je želio da mu momčad izgleda cijelu utakmicu.

- Ne znam koliko sam puta ponovio da u šesnaestercu nema uklizavanja bez obzira na situaciju. Ali očito ne uče na pogreškama. Što se tiče penala, prvi nije dvojben, dok kod drugog već nisam siguran. Čak bih prije posumnjao na simuliranje i prekršaj na našem igraču. No, sudac je dosudio i tu se ništa ne može. Drugo poluvrijeme izgledali smo mnogo bolje, odigrali smo baš kako sam priželjkivao, čvrsti u bloku, blizu igračima i brzo otvaranje prema golu Rijeke. Imali smo opet nekoliko lijepih prilika, ali nismo dobro reagirali - pričao je Sesar, koji je pohvalio posebno vratara Mladena Matkovića.

- Preiskusan je on vratar da bi ga srušila jedna pogreška. Odradio je svoj posao maksimalno, obranio je tri, možda četiri teška šuta, a kod penala nije mogao ništa.

Utakmici u Rijeci nazočio je i predsjednik Cibalije Miroslav Gagro, ali nije treneru Sesaru nagovijestio ostaje li i dalje s momčadi. Čini se kako se nešto zakompliciralo s ugorovom Stanka Mršića, jer na "HNS Cometu" Stanko Mršić je još službeno trener Cibalije i dok je tako novi se trener se ne može licencirati.

Antun GRGIĆ
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike