Sport
ODBOJKAŠI S DRAVE VRATILI SE IZ DARUVARA

“Mursaši” spojili ugodno i korisno
Objavljeno 28. rujna, 2016.

Nakon dugotrajnih treninga u gradu na Dravi odbojkaši Mursa-Osijeka nakratko su prekinuli rutinu i promijenili okruženje. Novi čovjek na klupi, Davor Meringer, odveo je momčad u rodni kraj, pa je tako trenažni miniciklus odrađen u Daruvaru.

- Promjena se pokazala kao dobar potez. Odradili smo tri treninga, ali i odigrali kvalitetnu prijateljsku provjeru. Testirali smo formu protiv aktualnog prvaka BiH, Mladosti iz Brčkog - kaže trener “mursaša”, koji je zadovoljan onim što momčad trenutno pokazuje na treningu, ali i utakmicama.

- Odigrali smo pet setova, izgubili četiri, od kojih dva na razliku. No, objektivno, Mladost je uigranija i ovoga trenutka kvalitetnija momčad, ali zadovoljan sam našim progresom i trenutnim stanjem forme - priznaje Meringer, koji je u Daruvaru na raspolaganju imao 14 igrača. Nije bio prisutan samo libero (Jovanović), a u test-dvoboju nisu igrala još trojica, a dobra vijest je povratak Demirovića nakon lakše ozljede.

- Nisu svi dobili minutažu, ali trodnevni boravak u Daruvaru svakako je bio pun pogodak. Možemo reći da smo spojili ugodno i korisno, bio je ovo kvalitetan team building, koji bi trebali i češće prakticirati - smatra trener “mursaša”, kojima je otpala nova provjera preko tjedna (Jedinstvo, Brčko).

- Ovaj smo tjedan bez utakmice, ali zato ćemo dvije odraditi preko vikenda na turniru uz Sisku, gdje uz nas i domaćina sudjeluju još Karlovac i Bihać. Za 5. listopada dogovoren je dolazak subotičkog Spartaka, a do početka prvenstva planiramo odraditi još utakmicu-dvije - kaže Davor Meringer. N. Benčina

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike