Sport
APEL IZ GRADSKOG VRTA

Osigurajte ulaznice na vrijeme kako bi se izbjegle gužve
Objavljeno 29. srpnja, 2016.
Pojedinačne ulaznice za susret s Rijekom stoje 60 kuna za istok, 80 kuna zapad i 100 kuna lože te 15 kuna za djecu do 15 godina.

Prva ovosezonska utakmica u Gradskom vrtu neće biti test samo za nogometaše Osijeka nego i za klupsku logistiku. Puno je toga što se može i mora popraviti oko stadiona kada igra Osijek ako se navijače želi ranije namamiti na stadion. Prije svega “mala privreda”, pa onda režim ulaska na stadion, pa komfor na samom stadionu koji je svjetlosnim godinama daleko od potrebnog (sanitarni čvorovi i ostalo, nap.a.). No iz kluba već danima upozoravaju na sustav prodaje ulaznica. Pri njihovoj kupnji potrebno je dati osobne podatke, a to zna malo potrajati, a ako još dođe do problema sa sustavom očitavanja, onda se to može pretvoriti u noćnu moru čekanja u dugim redovima, a s obzirom na vrućine koje vladaju, to je idealan temelj za nervozu. Zato iz NK Osijek apeliraju na sve one koji planiraju kupiti pojedinačne ulaznice za utakmicu da to učine što prije. Blagajne na istočnoj strani stadiona bit će otvorene u nedjelju u 12 sati. Osim toga ulaznice se mogu kupiti i preko interneta na platformi ulaznice.hr (no to nije preporučljivo za članove Bijelo-plavog kluba jer oni ne mogu ostvariti popust pri takvo kupnji, nap.a.). Jasno, najjednostavniji način ulaska na stadion je kupnja godišnje ulaznice, a to se posebno odnosi na članove Bijelo-plavog kluba, koji dobivaju 50-postotni popust. Podsjećamo, pojedinačne ulaznice za susret s Rijekom stoje 60 kuna za istok, 80 kuna zapad i 100 kuna lože te 15 kuna za djecu do 15 godina. Članovi Bijelo-plavog kluba plaćaju pola te cijene. Godišnje ulaznice, pak, stoje 400 kuna istok, 600 zapad, a za djecu do 15 godina 200 kuna, lože 1000, VIP loža 9000 kuna, a obiteljski paket (1+1) 500 kuna. Naravno, i za te ulaznice članovi Bijelo-plavog kluba imaju 50-postotne popuste. Vremena za kupnju godišnjih ulaznica ima još dovoljno.

Inače, članove Bijelo-plavog kluba na dan utakmice očekuje i prva pogodnost, a za nju se pobrinuo osječki GPP, koji će navijačima s članskom iskaznicom u nedjelju od 16 do 22 sata omogućiti besplatan prijevoz. D.Keler.

U SUBOTU ŠTAND NA TRGU

NK Osijek u subotu od 11.30 do 12.30 na Trgu Ante Starčevića postavit će štand. Na njemu će se moći učlaniti u Bijelo-plavi klub te će se moći kupiti godišnja ulaznica. To je i posljednja prilika za osiguravanje te pogodnosti uoči susreta s Rijekom.

Možda ste propustili...

ODBOJKAŠI S DRAVE IGRAT ĆE ZA NASLOV PRVAKA DRŽAVE

Mursaši dobili majstoricu u Kašteli za reprizu lanjskog finala

ODBOJKAŠI KREĆU U FINALNU SERIJU ZA PRVAKA

Nakon trijumfa u Kaštelima puni smo samopouzdanja

Najčitanije iz rubrike